Mars-Neptün karesi: Zaaflarına yenik düşme!

Mars-Neptün karesi: Zaaflarına yenik düşme!

Ekim ayı dünya ve Türkiye gündemi açısından önemli bir dönemi başlatıyor. Merkür retrosuna 3 Ekim itibariyle nihayet veda ediyoruz, tam nefes alıyoruz derken 2022’nin belki de en önemli gezegen hareketlerinden biri olan Mars 30 Ekim’de retroya başlıyor...

Mars retrosu uzun, sarsıcı, 13 Ocak 2023'e değin sürecek, bireysel olduğu kadar toplumsal olayları harekete geçirecek engebeli bir yolculuk.. Sabır istiyor, dikkat gerektiriyor. İlerleyen haftalarda hepsini ayrıntılı ele alacağız.

Merkür'ün düzelmesiyle iletişimde yaşanan aksaklıkları düzene koyma, ertelediğimiz konuları ele alma zamanı. Yavaşlanan konular hızlanacak, beklenen haberler gelecek. Özellikle hızına tam kavuşacağı 10 Ekim sonrası daha makbul.

Önümüzdeki hafta itibariyle etkisini ay boyu hissedeceğimiz Mars- Neptün karesi, her konuyu sağlamlıkla ele almayı, yaşanabilecek hayal kırıklıklarına karşı gerçekçi olmayı, iki kişi, iki karar, iki konu arasında kalmayı ortaya çıkartacak. Seçim yapmak zorlaşabilir, kendimizi yorgun hissedebiliriz. Odaklanma sorunları baş gösterebilir. Dedikodular, iftiralara maruz kalınabilir, tartışmalarda sesler yükselebilir. Beklentiler hüsrana uğrayabilir. Sağlık konusunda bağışıklığı yükseltmek gerekir, virütik rahatsızlıklarda artış, özellikle akciğerlerle ilgili hassasiyetler öne çıkabilir.


Zehirlenmeler, psikosomatik hastalıklar, zararlı bağımlılıklar dikkate davet eder. Ameliyat, ciddi operasyonlar için bu dönem önerilmez ancak önceliğiniz ve mecburiyetiniz varsa 30 Ekim Mars retrosu öncesi halledilmesi daha uygun olacaktır. Bu açıda beden de savunmasızdır, ruh da… Kalpte hassasiyet, aniden beliren öfke, ümitsizlik, net olmayan durumlarla karşılaşılabilir. Kimileri ihanet korkusuyla yüzleşebilir. Negatif duyguların genel yaşam motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin. Kimsenin kurtarıcısı olmadığınızı kendinize hatırlatın.

Biraz da güzel haber; Venüs yönettiği Terazi burcuna geçti, 23 Ekim'e kadar ilişkilerde sevginin, uyumun, barışın öne çıktığı günler başladı. Yeni aşk ilişkileri, uzun süren birlikteliklerde evlilik kararları, romantik sürprizlerin yüzleri güldürdüğü etkilerle karşılaşabiliriz. Geçmiş sorunların rahatlıkla çözüme ulaşması, orta yolu bulmak, karşı tarafa anlayış göstermek ve anlayışla yaklaşmak söz konusu olabilir. Yeni insanlarla tanışabilir, sosyal olabilir, arkadaşlarımızla eğlenceli programlar yapabilir, sanatsal etkinliklere katılabiliriz.
Uzun vadeli iş girişimlerinde bulunabilir, yeni bir ortaklığa adım atabiliriz. Terazi burcu ahenk ve neşe getirir. Kişinin hem kendini, hem yaşam alanını, hem çevresini güzelleştirmek, yenilemek gibi arzuları yükselir. Yaratıcı yönleri olanların yeteneklerini sergileyeceği bir dönemdir. Beslenme düzeninizi değiştirebilir, diyet ve spora başlayabilirsiniz. Estetik girişimler, bakım, güzellik gibi harcamalar bu dönem artabilir. Sanat, dekorasyon, moda, mücevher, tekstil gibi sektörlerde girişimler yapılabilir. Adalet konusu Terazi burcunun simgesidir. Hak, hukuk konuları toplumda yankı bulabilir. Kadın figürlerin güç kazanması ve gücünü ortaya koymasına tanıklık edebiliriz.

14 EKİM-19 EKİM TARİHLERİNİ NOT ALIN

Venüs'ün Satürn ve Mars'la üçgen açısı ve bu güzel açıya Güneş'in de eşlik etmesi, kalıcı ilişki ve ortaklık adına yeni işbirliklerini başlatabilir. Yeni imzalar atılabilir, yeni anlaşma ve sözleşmeler için el sıkışılabilir. Arzu ettiğiniz görüşmeleri yapabilir, tanıştığınız kişilerden destek ve yardım görebilir, kendinizi cesaret ve tutkuyla ortaya koyabilirsiniz. Motivasyon tüm dağınık enerjilere rağmen yükselecektir.

Güzellikler getirmesini dilerim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler