MANAS ‘IN KİNİ…

MANAS:TÜRKLERİN ERGENEKON DESTANINDAN hariç birde, MANAS DESTANI VARDIR.
Şahsım okumayı sevdiğim için, soğuk savaş yıllarında Orta Asya KIRGIZ TÜRKLERİNİN destanı MANASI okumuş ve benimsemiştim.
Şimdi ülkemde bana soyunuyorsun çıplak hareket ediyorsun diyorlar.
Yani bir örtü olacak iş, meşgale olmadan açık ve seçik bilgilerle yazıyorsun anlatıyorsun diyorlar.
Tanrı buna mecbur bıraktı, çünkü son kırk yıldır kirli, etik olmadan suç işleyerek yaşantımızın her yönünü etkilediniz.
MANAS TURİZİM TİCARET LTD şirketi.1996 yılı haziran ayında İstanbul ticaret odasına kayıtlı olarak kurulmuş bir şirket.
Şirketin kurulma gayesi uluslararası arenada yapılmış ülkemiz için bir ASKERİ operasyonun gerekli ekonomik aktarımlarını sağlamak.
Fakat zamanı geldiğinde ülkede belirli bir yapı değişikliği ile konular gayrı meşru işlerde uluslararası arenada kullanılacağı için askeri operasyonu yapan şahsım tarafında konuya karşı çıktım ve şirketimi kesinlikle kullandırmadım.
17-25 aralık 1998 yılında şahsıma yapılan operasyonla sahte kimlik bilgilerim ve daha evvel 1985 yılında hazırladıkları sahte bir ALP TUFAN ile operasyonlarına sahte belgeler ve şirketlerle devam ettiler.
Kimlerdi bu yapı 12 eylül 1980 darbesini KENAN EVREN cuntasına yaptıran MASONİK bir yapı devlet içine çok ciddi nüfuz etmiş.
Aslında bu yapı 15 temmuz 1981 ve 7 şubat 1983 yılında insanları zehirleyerek operasyonlarının ilk adımında başarılı olmuşlardı.
Fakat operasyonları yaptıktan sonra ele geçirdikleri KOZMİK dokümanlarla uzun yıllardır yurt dışında bankalardan kredi alarak sistemi götürüyorlar.
Kısacası bu Masonik gurup yıllarca bu servetin asıl sahibini baskı altında tutarak altın yumurtlayan tavuk gibi devamlı yumurta alarak bundan büyük rant sağladılar.
Sistemlerini tamamen ABD ve NATO’ ya bağladıkları için Avrupa’da yaptıkları sahtekarlıklara kimse ses çıkartmıyor ve orda ki bağlantıları yemleyerek olayın akışını yıllarca devam ettiriyorlardı.
Bu varisin etrafını akrabalarını yemleyerek doldurtup yapacakları komploların kolayca yapılabilmesi için aile içine giren akraba, komşular ,iş çevrelerini kullanıyorlar.
Bu akraba ve yakın çevreye seferberlik kapsamı içinde çeşitli güvenlik kurumlarının personelleri ile iletişim sağlıyorlar.
Bu konuların içi bir çok hadise ile doldurulur bitmez tükenmez yeni bir TÜRK DESTANI olur.
Ne zamana kadar ellerindeki dokümanı kullandılar ve tüm kendilerine göre zamanlama oturdu o zaman bu serveti tamamen söküp alabilmek için harekete geçtiler çünkü tüm argümanlar tamamı ile oluşmuştu.
Bu konularla ilgilenen uzun yıllardır biyografik olarak servetin sahibinin arkasına takılmış zatı muhterem çok önemli stratejik göreve getirilmişti.
Herkese şunu söyledi arkasında kimse yok hiçbir şey yapamaz. Almanya ve Avrupa benim elimde.
Aralık 2009 yılında Ankara Seferberlik Tetkik kurulu kozmik odasına girildi, ilk önce kullanılıp sonra saklanacak belgeler incelendi sonrası muamma.
2010 tarihinden sonra servet sahibine bir çok komplo operasyonlar, kaçırılma, göz dağı vermek için hapse atılma ve yurt dışına çıkartmama gibi işlemler ile hadiseler devam ettiriliyor.
Şahsın ve ailesinin maalesef can güvenliği devamlı tehdit altında.
Bu bilgiler Mahkemelerde sabit olup cezaevinde ciddi miktarda el yazısı ile savunma, hapisten çıktıktan sonrada bilgisayar ortamında savunma verilmiştir, mahkeme kayıtlarında sabittir.
Her servetin nerden geldiği hakkında ciddi tarihi donelerin olması gereklidir, bunları yurt dışında soruşturma yürüten savcılara verebilmeniz gerekli.
Almanya ve İsviçre adalet yetkililerine bu konuda ulaşılmıştır.
Bunları niye yazıyorum çünkü şimdiye kadar çektiğimiz bu kırk yılda eziyetten dolayı ve bir şey yapamamaktan dolayı KİN ve NEFRET duyuyorum.
En son şahsıma yapılan bu kaçırılma hadisesi bunu yapan benim ölümüne hizmet ettiğim bir kurum bardağı taşıran son nokta oldu.
Gerçek adalet sadece mahkemeler önünde değil, TANRININ önünde haklıyı haksızı bulacaktır..
Benim için RUSÇU derler, evet bu doğrudur ben onlarla yaşadım onlarla büyüdüm, ABD ve NATO zalimliğini görünce 1989 yılında Irak savaşı başlamadan evvel, bunun bir gün ülkeme ve tüm coğrafyada bu zalimliğin bulaşacağını anladığım için RUSYA devletine sempatim vardı, sonra inancım oluştu, çok şey öğrendim.
Bizler ÖZEL yetiştirildik kimseden emir almadan ülke bekasını düşünür ona göre hareket edebiliriz.
Türk halkına tavsiyem NUFUS KÜTÜKLERİNİ incelettirin, bugününüzü bulmak için belki birisinin yada benim nüfus kütüğü çok önemlidir kafanızda yol haritası çıkartır.
Yazmak soğuk yenen bir intikam şekli.
İyi bir çalışma haftası diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum