Maaşını isteyen işçi, dövülerek öldürüldü!

Maaşını isteyen işçi, dövülerek öldürüldü!

Bursa’da yaşayan Erdal Akkuş, çalıştığı çay ocağının sahibinin kardeşi Fatih Ü., tarafından maaşını isterken çıkan tartışmada darbedilerek öldürüldü.

 Akkuş, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Akkuş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, Erdal Akkuş’un, Çınarönü Mahallesi’nin muhtarı Yusuf Ü.’ye ait çay ocağında çalıştığı bilgisine ulaşıldı. Olay günü, alacaklı olan Akkuş’un, çay ocağına gittiğini ve maaşını Yusuf Ü.’nün kardeşi Fatih Ü.’den istediği saptandı. Polis, Fatih Ü.’yü gözaltına aldı.

“PARKA BIRAKTIM”

Emniyetteki ifadesinde Fatih Ü., Erdal Akkuş’u darbettiğini ve bayılınca da parka bıraktığını itiraf etti. Fatih Ü., ilk ifadesinde, “Ağabeyime ait çay ocağında çalışıyordu. Aramızda uzun zamandır laf dalaşı oluyordu. Ağabeyim yokken bazen ben bakarım. Çay ocağından maaşını almamıştı. Benden maaşını istedi. Alacağını istedi ve bunun üzerine aramızda yeniden tartışma çıktı. Bir anda ikimiz de birbirimize küfretmeye başladık sonra yumruklaştık. Ben kendimi kaybetmişim kavga sırasında. Baktım, baygınlık geçiriyor. Ben de aldım, götürüp, parka bıraktım. Öldüğünü bilmiyordum. Öldürmek istememiştim” dedi.

TUTUKLANDI

Erdal Akkuş’u darbederek öldüren Fatih Ün, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘olası kastla adam öldürmek’ suçundan tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler