Kuşadası Belediyesi Kısıtlamayı Fırsata Çevirdi

Kuşadası Belediyesi Kısıtlamayı Fırsata Çevirdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi, koronavirüs nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağını hizmette fırsata çevirdi.

Ekipler, 2 gün boyunca turistik çarşılardaki yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Kuşadası Belediyesi’nin kentin turistik çarşılarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için başlattığı yenileme çalışmaları, Covid-19 pandemisi nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında devam ediyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında beton dökümü tamamlanan Bülent Çağatay, Sağlık Caddesi, Öge ve Sevgi Sokak’ta doğal taş döşeme işlemini sürdüren ekipler, Kahramanlar Caddesi’nde zemin düzenlemesi yaptı.  Sabucalı Sokak ve bağlantı yollarına beton dökülürken, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi’nde altyapıyı yenileme çalışmaları sürüyor. Öte yandan, Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri’ne bağlı ekipler taş döşenen cadde ve sokakların temizliğini yapıyor.

Turistik çarşıların 6 farklı noktasında yürütülen çalışmalar, turizm sezonu başlamadan tamamlanacak. Altyapı ve zemin yenileme işlerinin ardından, 3 bin metrekarelik yeşil alan düzenlemesi yapılacak. Aydınlatma sistemlerinin de yenileneceği turistik çarşılarda, işletmelerin cephe ve tabela düzenlemeleri daha önceden belirlenen standartlara uyumlu hale getirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler