KÜRDİSTAN YOLU..

Sevgili okuyucularım 26 AĞUSTOS 1922 tarihinde başlayan ve 30 AĞUSTOS günü TÜRK ORDUSUNUN ZAFERİ ile sonlanan büyük taarruzun bugün 98.yılını kutluyoruz.

Tüm TÜRKLERİN ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Sevgili okuyucularım bur da yazdıklarım ya kendi yaşamımdan örnekler yada kendi tecrübelerimden sizlere aktaracağım gelecekte karşınıza çıkabilecek ülkenin nasıl dünya üstünde konum alacağına dönük tamamen kendi fikirlerimdir.

 Kimsenin inanıp inanmaması konusu beni bağlamaz. Sadece tecrübelerimle TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN bağımsızlığı ve egemenliğinin önümüzdeki dönemde tehlikeye gireceğine inanıyorum.

Ülke içinde ve uluslararası gelişecek konulardan dolayı zaten bir yıkım projesini gerçekleştirmek isteyen beynelmilel güçler uzun yıllara dayanan planlarını aslında yavaş yavaş TÜRK halkına fark ettirmeden başarı ile götürüyorlar.

Ben bunu aksiyon hayatım içinde her devresinde yaşadım, gördüm ve bunu engellemenin yollarını düşündüm ama olamayacağına şu anda inancım arttı.

16 ARALIK 1999 yılında ANAP GENEL BAŞKANI şimdi merhum MESUT YILMAZ beyefendi AB(AVRUPA BİRLİĞİ) yolu DİYARBAKIR’DAN geçer sözü ile aslında temelleri atılmış bir devlet yapısı düşüncesinin, temel üstüne çıkacak ilk kat çimentosunu attı.

1999 yılı ülkemiz üstünde harekat merkezi kurmuş bir uluslararası yapı, ülkemize içerden siyasi olarak temellerine patlayıcı yerleştirme faaliyetlerinin start verdiği bir yıldı.

Şubat ayında APO(BEBEK KATİLİ) ülkeye ABD güçlerinden paket alınarak getirilmişti.

FETÖ terör ve casusluk örgütü lideri FETTULLAH GÜLEN ise AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİNE yollanmıştı.

O günden bugüne geldiğimizde iç barışı sağlamak için çözüm süreci dahil bir çok platformda çalışmalar yapılsa bile ülke bekasını sağlayacak hadiseler ve siyaset gelişmedi.

 

Fakat PKK terör örgütü ve yaşlı yöneticilerini uzaktan yöneten AMERİKALI yetkililer zaman içinde örgütü çatışmalar içinde bulundursa bile çatışmaları ülkemiz içinde düşük yoğunlukta tutarak örgütü kendilerinin donattığı YPG güçlerinin içine dahil ederek bir KÜRT ordusunu kuzey ırak KÜRT  güçleri ile beraber aslında bir KÜRT orjinli ABD kolordusu oluşturmuştur.

17-25 aralık 1998 tarihinde İstanbul ilimizde LONDRA talimatlı yapılan bir gizli  operasyon ve onun sonucunda MİLLİ olacak bir gücü alaşağı edip LONDRA istikametinde çizilmiş bir proje üstünde yapılan ekonomik uluslararası operasyonlar bugün geldiğimiz siyasi, ekonomik, ideolojik, demografik çizgimizi oluşturmuştur.

DERİN AMERİKA ve İNGİLTERENİN içimizdeki olağan üstü yapısı ile planlar istenilen şekilde gerçekleştirilmiştir.

Özellikle son dönemde URFA GÖBEKLİ tepe ve DİYARBAKIR MİTHİRAS tapınağı üstünden yapılan uluslararası  propaganda ile bölge cazibe ve kültür merkezi olarak tanıtılsa bile  maksat oluşacak ilerde KÜRDİSTAN başkentinin dünya tanıtımını yapmak.

Yirmi beş yıl evvel 3 kasım 1996 SUSURLUK  hadisesinden sonra TÜRK kelimesi ile katliam hadiselerini birleştirip propaganda yapan güçler adeta tüm bu parçalanma senaryosunun o dönemde bir fitilini attılar.

Sonrasında aynı dinin inananları  olan TÜRK ve KÜRT halklarına din üstünden yapılan kardeşlik propagandaları ile yine TÜRKLERİN her zamanki iyi niyetlerini kullanarak milliyetçi kimliklerini yavaş yavaş din potası içinde eritmeye çalıştılar.

Ama KÜRT politikaları ne içerde ne dışarda durmadı, onlar her türlü siyasi, ekonomik, ideolojik avantajları kullandılar.

Olacakları tahmin edersem, yakın gelecekte büyük bir siyasi af çıkartılarak APO efendi özgürlüğüne geri dönecektir onu TÜRKİYE devletine getiren GENERALLER ile beraber.

Ülkenin dar bir boğaza düşeceği esnada federasyona gidelim  ülke bekası için bu şarttır dedikten sonra, federasyona gidilir bir müddet sonra parçalanma gerçekleşir.

Bu senaryo en iyi senaryo , birde şu senaryoyu yazalım. ABD  saldırganlığı BATI  VE EGE cephesinden Yunanistan ile birlikte, GÜNEY cephesi KIBRIS adasından  İNGİLTERE ve GÜNEY KIBRIS RUM CUMHURİYETİ üstünden, GÜNEYDOĞU ANADOLU bölgesinde ABD ve KÜRT ordusu saldırısı ile sonuç ne olur bilmiyorum.

İngiliz ve ABD donanmaları yine istanbul’a Dolmabahçe köşkü önüne demir atarlarsa mağlup olmuş ve teslim olmuşuz,bir düşünün?

Bir daha GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER diyecek MUSTAFA KEMAL ATATÜRK çıkar mı …?

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ DAİM OLSUN HEP KUTLAMAK NASİP ETSİN.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.