Kraliçe'den Meghan'a görülmemiş ayrıcalık

Kraliçe'den Meghan'a görülmemiş ayrıcalık

Kraliyet ailesiyle çalkantılı ilişkileri olan Meghan Markle'ın, yasak olmasına rağmen Prens Harry ile henüz nişanlıykan ailenin Noel kutlamasına katıldığı ortaya çıktı.

2017 yılındaki kutlamalardan gün yüzüne çıkan fotoğrafta tüm ailenin bir arada olduğu görülüyor. Kate'in ise evli olmasına rağmen bu kutlama için beklemesi gerekmişti.
Meghan Markle'ın Kraliyet ailesiyle yaşadığı sorunlar tüm dünya tarafından biliniyor. Son günlerde de aileyle aralarının bozuk olduğu Meghan'ın daha evlilik öncesinde bile kraliyet kurallarını ihlal ettiği ortaya çıktı.

Kraliçe’den Meghan’a görülmemiş ayrıcalık
Kraliyet ailesi geleneklerine göre, evlenmemiş çiftlerin Noel'i birlikte geçirmesi yasak. Ancak Meghan ile Harry'nin 2017 yılındaki Noel'i birlikte geçirdiği öğrenildi. Üstelik o sırada çift yalnızca nişanlıydı.

Bu durumu ise 2017 yılında ait Noel fotoğrafı ortaya çıkardı. Görüntülerde tüm ailenin ve Meghan'ın Noel günü birlikte poz verdiği görülüyor.
Buna rağmen Kate ise evli olmasına rağmen Sandringham'taki kutlamalara davet almak için 2011 yılında kadar beklemek zorunda kalmıştı.

Kraliçe’den Meghan’a görülmemiş ayrıcalık
Bu yıl düzenlenecek Noel kutlamalarında en çok meral edilen şey ise Elizabeth'in sağlığı oldu.

Geçtiğimiz günlerde sırt ağrılarından da kurtulan Elizabeth'in Noel kutlamalarına katılacağı söylenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler