Kraliçe Elizabeth, Kate ile William'ı öyle görmeye dayanamadı

Kraliçe Elizabeth, Kate ile William'ı öyle görmeye dayanamadı

Son dönemde sağlık sorunları yüzünden resmi görevlerini azaltan Kraliçe yerine bazı ziyaret ve etkinliklere en büyük oğlu ve ilk sıradaki veliahtı Prens Charles ile taht için babasından sonra ikinci sırada gelen torunu Prens William katılıyor.

UMUDU WILLIAM İLE KATE

UMUDU WILLIAM İLE KATE

Son dönemde sağlık sorunları yüzünden resmi görevlerini azaltan Kraliçe yerine bazı ziyaret ve etkinliklere en büyük oğlu ve ilk sıradaki veliahtı Prens Charles ile taht için babasından sonra ikinci sırada gelen torunu Prens William katılıyor. Kraliçe, kamuoyu karşısına daha az çıkarken onun yerini bu iki veliahtı alıyor.

HAYAL KIRIKLIĞI

​​​​​​

HAYAL KIRIKLIĞI

Aslına bakılırsa William ile eşi Kate Middleton ve çocukları özel yaşamlarında da Kraliçe'ye oldukça yakın. Ama iddialara göre William ile Kate'in çocuklarına olan bazı yaklaşımları, Kraliçe 2. Elizabeth'i az da olsa hayal kırıklığına uğrattı.

O ZİYARETTE ŞAŞIRDI

​​​​​​

O ZİYARETTE ŞAŞIRDI

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Kate ile William'ın en büyük oğlu George, pazar günleri 95 yaşındaki Kraliçe'yi sık sık ziyaret ediyor. Bazen de Kraliçe, torununun evine gidiyor. Express gazetesi tarafından ortaya çıkarılan bir rapora göre, Kraliçe, Cambridge ailesinin Anmer Hall konutuna 2018 yılında yaptığı ziyaret sırasında onların bazı ev alışkanlıklarını gördü ve belirtilene göre "buna dayanamadı."

MUTFAKTA AİLE SAATİ

    MUTFAKTA AİLE SAATİ

    Bir saray çalışanının ileri sürdüğüne göre, Kraliçe, William ile Kate'in çocukları George, Charlotte ve Louis ile mutfakta uzun uzun vakit geçirdiklerini gördü ve buna dayanamadı.

    6TAM OLARAK ANLAYAMADI

    ​​​​​​​

    TAM OLARAK ANLAYAMADI

    Bu kaynağın iddiasına göre Kraliçe, Cambridge Dükü ve Düşesi'ni Anmer Hall'da ilk kez ziyaret ettiğinde, mutfağın aile için "ana sosyalleşme merkezi" olduğu gerçeğini bir türlü anlayamadı.

    MUTFAK DEĞİL ODADA VAKİT GEÇİRMEYE ALIŞKIN

    ​​​​​​​

    MUTFAK DEĞİL ODADA VAKİT GEÇİRMEYE ALIŞKIN

    Kaynak şunları söyledi: "Kraliçe buna dayanamadı çünkü o bu tür etkinliklerin mutfakta değil bir odada yapılmasına alışık. "

    KURALLARA SIKI SIKIYA BAĞLI

    ​​​​​​​

    KURALLARA SIKI SIKIYA BAĞLI

    2022'de tahtta 70'inci yılını kutlayacak olan Kraliçe 2. Elizabeth, katı kraliyet kuralları içinde büyüdü ve kendisi de hayatı boyunca bunu uyguladı.

    MODERN NESİL DAHA FARKLI

    ​​​​​​​

    MODERN NESİL DAHA FARKLI

    Bu yüzden de William ve Kate'in de aralarında bulunduğu yeni neslin modern hayat tarzına uygun bazı davranışlarını kabullenmek onun için çok da kolay olmuyor iddialara göre.

    1YERİNDE OLMAK İSTER MİYDİNİZ

    ​​​​​​​

    YERİNDE OLMAK İSTER MİYDİNİZ?

    Yeryüzünde Kate Middleton'ın adını duyduğunda onun gibi olmaya özenen kaç milyon tane genç kız vardır kim bilir! Önce bir düşünelim: Sıradan bir ailede dünyaya gelip gerçek bir prensin kalbini çalıyorsunuz. Sonra da onunla evlenip gerçek bir sarayda yaşamaya başlıyorsunuz. Başka koşullarda yanına bile yaklaşamayacağınız soyluluk unvanları, göz kamaştıran mücevherler. Üstelik ileride gerçek bir kraliçe olup tahta çıkmak da cabası. Dışarıdan görünüş bu.

    KATE MIDDLETON OLMAK ZOR

    ​​​​​​​

    KATE MIDDLETON OLMAK ZOR!

    Ama elbette hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değil. Kate Middleton'ın hayatı da uzaktan göründüğü kadar çekici olmayabilir bazı ayrıntılar ortaya döküldüğünde... Gelin o ayrıntılara bir de yakından bakalım. Sonra da bir kez daha düşünün, gerçekten onun yerinde olmak ister miydiniz...

    1MESLEK TANIMI FARKLI

    ​​​​​​​

    MESLEK TANIMI FARKLI

    Belki de Kate Middleton da küçük bir kızken günün birinde kraliyet ailesinin bir üyesi olmayı hayal etmişti. Sonunda oldu da! Ama o artık sadece bir kraliyet ailesi üyesi. Cambridge Düşesi Catherine. Sonuçta bu bir kariyer değil, ve Middleton'a torunuyla evlendiği için Kraliçe 2. Elizabeth tarafından verilen bir unvan. Yani Kate Middleton hayatı boyunca, öğretmen ya da avukat gibi bir meslek sahibi olarak anılamayacak. Kardeşi Pippa gibi canı istediğinde kitap yazıp canı istediğinde dans derslerine gidemeyecek.

    ​​​​​​​

    SOSYAL MEDYA YOK

    Kate Middleton pek çok yaşıtı gibi Facebook, Instagram ya da Twitter hesaplarına sahip olamayacak. Kocasının, çocuklarının ya da gittiği yerlerin fotoğraflarını çekip paylaşamayacak. Onun yerine bu işleri sarayın resmi görevlileri, resmi hesaplardan son derece resmi bir şekilde yapıyor.

    ADIM ATSA HABER OLUYOR

    ​​​​​​

    ADIM ATSA HABER OLUYOR

    Bir sürü insanın gözleri üzerinize dikilecek... Yani bir başka deyişle resmi görevleriniz dışında da size yöneltilmiş bir sürü bakış, bu kadar değil onlarca objektif ve kamera, adım adım sizi takip edecek. Sıradan bir günde çocuğunuzla sokağa çıktığınızda ya da canınız alışverişe gitmek istediğinde bunun bile tadını çıkaramayacaksınız. Gittiğiniz her yer, giydiğiniz tüm kıyafetler ve yaptığınız her hareket öyle ya da böyle bazen de canınızı sıkan haberlere konu olacak.

    CANI NE İSTERSE GİYEMİYOR

    ​​​​​​​

    CANI NE İSTERSE GİYEMİYOR

    Kate Middleton'ın canı ne isterse onu giydiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Elbette onun da istediklerini giydiği zamanlar oluyordur ama çok da değil. Çünkü iddialara göre Middleton'ın kamu görevleri sırasında giyeceklerine Kraliçe 2. Elizabeth'in güvendiği ve görevlendirdiği bir danışman karar veriyor.

    GİYDİĞİ HER ŞEY ELEŞTİRİ KONUSU

    ​​​​​​​

    GİYDİĞİ HER ŞEY ELEŞTİRİ KONUSU

    Özellikle de "etek felaketlerinden" sonra bu durum günlerce haber olmuştu. Bu yüzden Kate Middleton, sık sık moda eleştirmenleri tarafından tutucu hatta sıkıcı diye nitelendirilen bir tarzda giyiniyor. Giydiğiniz her şeyin başkaları tarafından belirlenmesi ve başka bazı kişiler tarafından acımasızca eleştirilmesi çok da hoş bir durum değil.

    GÜLÜMSEMEK ZORUNDA

    ​​​​​​

    GÜLÜMSEMEK ZORUNDA

    Kate Middleton gittiği her yerde sürekli olarak kibar kibar gülümsemek ve etrafına gelen insanlarla bir iki kelime de olsa bir şeyler konuşmak zorunda. Sonuçta kraliyet ailesinin bir üyesi ve yaptığı her şey doğrudan ya da dolaylı olarak koca bir aileyi ilgilendiriyor. Sözgelimi Middleton, canının sıkkın olduğu bir günde bunu kendine saklamak ve dört duvar arasında yaşamak zorunda. Öyle asık suratla ortalarda görünmesi hoş karşılanmaz.

    BAKIMLI HALİ BİLE ELEŞTİRİLDİ

    ​​​​​​​

    BAKIMLI HALİ BİLE ELEŞTİRİLDİ

    Kate Middleton her iki bebeğini dünyaya getirdiğinde de yatağından kalkıp yapılı saçları ve makyajıyla yüzünde de ölçülü bir gülümsemeyle objektifler karşısına çıkmıştı. Bu sanıldığı kadar kolay bir durum değil. Yeterince iyi görünmese bir sürü söylenti çıkar.

    BEBEĞİNİ KENDİ DOĞURMADI İDDİASI

    ​​​​​​

    BEBEĞİNİ KENDİ DOĞURMADI İDDİASI

    Ya da tıpkı ikinci bebeğinin doğumundan sonra olduğu gibi fazla iyi görünse bu kez de başka söylentiler çıkar. Yani ne olursa olsun söylenti çıkar. Kate Middleton,Prenses Charlotte'u dünyaya getirdikten sonra çekilen fotoğraflarında çok iyi göründüğü için bebeğini kendisi doğurmamış olmakla bile itham edilmişti!

    2NORMAL BİR HAYATI OLMAYACAK

    ​​​​​​​

    NORMAL BİR HAYATI OLMAYACAK

    Kate Middleton ve Prens William evlenmeden önce yapılan bir ankette kadınlara Middleton'ı kıskanıp kıskanmadıkları sorulmuştu. Kadınların yüzde 86'sı İngiltere'nin gelecekteki kraliçesi olarak Middleton'ı hiç kıskanmadığını söylemişti. Buna gerekçe olarak da "Çünkü Düşes asla normal bir hayat sürdüremeyecek" demişti.

    ​​​​​​​

    HABERE YORUM KAT
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Önceki ve Sonraki Haberler