Kraliçe 2: Elizabeth'in yeğeni: Siyahlar içinde, sessizce teyzesine veda etti

Kraliçe 2: Elizabeth'in yeğeni: Siyahlar içinde, sessizce teyzesine veda etti

Son yıllarda ardı ardına hareketli dönemlerden geçen İngiliz kraliyet ailesi, bütün bunları bir kenara bırakıp hayata veda eden Kraliçe 2. Elizabeth için bir araya geldi...

Son yıllarda ardı ardına hareketli dönemlerden geçen İngiliz kraliyet ailesi, bütün bunları bir kenara bırakıp hayata veda eden Kraliçe 2. Elizabeth için bir araya geldi. Balmoral'da hayata veda eden Kraliçe, dün yıllarını geçirdiği Buckingham Sarayı'na son kez geldi. Ardından da naaşı, kendisi için tören düzenlenen Westminister Hall'a götürüldü.

AİLE İÇİ HİYERARŞİ ORADADA BOZULMADI
Çocukları ve torunlarının da yer aldığı kortej eşliğinde Westminister Hall'e götürülen Kraliçe'nin naaşı önünde bir tören yapıldı. Başta tahtı devralan Kral 3. Charles olmak üzere bütün aile üyeleri de oradaydı. 2. Elizabeth'in dört çocuğu, onların eşleri, bazılarının çocukları... Özetlemek gerekirse, aile içi hiyerarşiye göre ön planda olan herkes siyahlar içinde Kraliçe'ye veda etmek için toplandı.

Kraliçe 2: Elizabethin yeğeni: Siyahlar içinde, sessizce teyzesine veda etti

KRALİÇE'NİN İKİ YEĞENİNDEN BİRİ
Fakat içlerinden biri vardı ki onu dikkatli gözler fark etti. Ona eşi ve çocuklarından biri eşlik ediyordu. Ailenin önde gelen üyeleriyle aynı sırada değil hemen yan tarafta kendileri için ayrılan yerde durdu. Yıllardır olduğu gibi yine en sade görüntüsünü sergiliyordu. Yine yıllardır olduğu gibi çok fazla dikkat çekmemeye çalıştı. Törenin ardından da geldiği gibi sessizce Westminister Hall'dan ayrıldı. Ama kaybının üzüntüsü yüzünden okunuyordu. Kim mi bu dikkat çekmeyi sevmeyen aile üyesi? Kraliçe 2. Elizabeth'in kız kardeşi Prenses Margaret'in iki çocuğundan biri olan Lady Sarah Chatto. Yani Kraliçe'nin yeğeni.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler