Kozmik Değersizlik

  Sevgili okuyucularım, hepinize iyi bir pazar günü geçirmeniz dileği ile yazımı kaleme alıyorum.

Kişiyi veya her çeşit nesneyi değersiz kılmak.Değersiz kılmak değerini düşürmek ne işe yarar insanı veya diğer nesneleri?

Değersiz kılarsan ona sahip olman onu ele geçirmen kolaylaşır ve amacına ulaşırsın.

Ünlü bir Türk sözü vardır: "Altını çamura düşürsende altın altındır."

İftira,komplo,baskı,şidddet,cinayet vs suçları işlemek bir amaç için yapılan hadiselerdir.

Bunları yapanların hedefleri hep istedikleri gücü ele geçirmek ve elde tutmaktır.

Benim küçük yaşta gelişmiş bir huyum vardı,hak aramak,hakkın peşinde koşmak,kimse karşısında küçük düşmemek,kimseyi küçük düşürmemek .

Bir gün onlu yaşlarımdayım, bisikletim çalındı çok bozuldum.

Babam demişti bunuda çalarlarsa başka almam diye.Dedektif gibi düştüm bisikletin peşine,semptimizin yakınında başka bir semptin fakir mahallesinde en sonunda o yeşil bisikletimi çalan çocuğu bisikletimle yakaladım.

Yapıştım çocuğa ,yapıştım bisikletime çocuk bu bisiklet benim diye bağırıyor bir yerden annesinden babasından yardım istiyor,annesi babası geldi bana sert bir şekilde o bisiklet onun diye bağırdılar.

Herkes başımıza toplandı,hemen dedim polis çağıralım babam gelsin.

O zaman iş değişti ya bu bisikleti biz ilerde bir yerde bulduk çocuğa verdik senin miydi bu dediler hemen geri verdiler.

Aldım eve döndüm bu olaydan sonra bisikleti aşşağıda kilitlemeyip üçüncü katta dairemizin kapısına kadar her gün taşıdım.

Yaşımız büyüdü artık bir yetişkin arkadaş çevremiz var,bir gece geç saatte restoranttan çıktık dört arkadaş işkenbeciye çorba içmeye gideceğiz.

Arabam yeni sıfır 1985 model doğan,yan koltuktaki arkadaşım ilk okul birinci sınıftan beri beraber olduğum can bir kardeşim,o kadar çok maceramız varki,buna kızlarda dahil:)

Öz dayısıda merhum 8.Cumhurbaşkanımız Turgut Özal Beyin vefat ettiği dönemdeki muhafız alayı komutanı.

Ön koltukta oturuyor alkollüyüz bana hadi çek arabayı diyor.

Alındım kardeşim dedim ben taksi şöförümüyüm bana böyle konuşuyorsun,tekrar hadi çek çek dedi.

Çok alındım kırıldım,üzüldüm iyi çekeyim dedim çektim kenara arkadaşı arkada oturan arkadaşlarıma teslim ettim,onu tedavi ettirin arkadaşlar dedim arabamı verdim ve olay yerinde onların tedaviyi yaptırıp geti gelmelerini bekledim.

Birisi beni değersizleştirmeye çalıştığında kırılıyorum,bunda küçük yaşta babasız kalmanın çok etkisi var Allah kimseyi babasız,anasız bırakmasın.

Özellikle gençlere bir tavsiyem babanız hayatta iken bundan uzak dur,şu şerefsiz akrabandan yakınından,dostlarınızdan uzak dur derse durun BABANIN bir bildiği muhakkak kesin ve doğru oluyor,hayat tecrübemle sabit.

Geçtiğimiz günlerde gazeteci sayın Fatih Altaylı bey eski TBMM meclis başkanımız sayın Bülent Arınç beyefendi hakkında ağır ithamlarda bulundu.

Tabi yüz yılın derin tecrübesi var içimden dedim,bazı merkezler sayın Bülent Arınç beyi baskı altınamı almak istiyor.

2010 yılındaki KOZMİK ODA operasyonundan sonra bizlere yapılan operasyonlardan sonra ben Van’lıların enişteleri olurum,banada kara sinek lakabını takmışlar,sayın Altaylı beyde kökleri Van ilimizden, geçmiş hemen gözlerimin önüne geldi.

Tabi ben rahmetlik şehit astsubay Ömer Halis Demir ,2004 yılında tanıdım rahmetlik arkadaşım çalışanım rahmetli İsmail Çekiç’in tanıştırması ile.

Zekai Aksakallı komutanımızda benim etrafımda dolaşıyor sorduruyormuş kim bu aslan parçası diye.

Kısa zaman sonra şehit binbaşı Aslan Kulaksızı tanıdım o zaman üstteğmedi manavgat ilçe jandarma bölük komutan vekili.

Ya dedi arslan parçası seni bize yanlış anlatmışlar dedi,aslan üstteğmenim ben bu ülkenin dağında bayırında dolaştım bizde yanlış olurmu dedim.

Arslan üstteğmen ankara’ya sormuş ya bu hangi dağda dolaştı biz dağlardayken böyle bir kardeşimize rast gelmedik,Ankara cevap vermiş o aslan uludağ ve erciyesi iyi bilir ilkten aslan üstteğmen anlamamış,sonra basmış kahkahayı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tüm şehitlerimizin.

2006 yılında yine bir albayımız buldu beni Baki Kaya onada demiştim komutanım devlet hep onaltı yaşında diye sonra bir baktım Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığı 16 numaralı odanın komutanı çıktı bak tesadüfe.

Herşey istanbul yeşilyurtta başladı tüm planlar,sonuna kadar savaştım biliyordum kimin neyin peşinde olduğunu.

Tüm istihbarat metodlarını,hangi siyasetçilerin kalkan yapılarak onların arkasından iş çevrildiğini her şeyin dersini ömrüm içinde yaşayarak almıştım.

Çocukken erzurumlu parmaksız bir bayan istihbaratçının 71 muhturası esnasında eve o güzel hava kuvvetleri ünüformaları ile gelişini bilirdim.

Bunların binbaşı merhum İhsan Güven ile ilgili ilişkilerini onların yeşilyutta spor kulübünde sanat dünyasına kazandırdıklarını bilirim.

Sizlerden şerefi namusu,haysiyeti ve hatıraları ile ayrılmış insanlara onların gücüne,varlığına sahip olucam diye iftira,komplo,gasb vs şuçları güçlü olduğunuz için vehmetmeyin.

Sayın Bülent Arınç beyden ricam ben dindar bir insan değilim,yakın arkadaşınız sayın Cemil Çiçek bey bizleri hepimizi tanır bilir bizde kendisininin dürüst bir siyasetçi olduğunu biliriz,hiç bir şekilde çekinmeden sizin üstünüzden yapılan bu kozmik oda operasyonunun üstüne gidin.

Ben bir ömrü tükettim ama davamdan vazgeçmedim,sizde vazgeçmeyin.

Saygılarımla,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.