KOSOVA BÜYÜKELÇİSİ KIVILCIM KILIÇ,SUİKAST GİBİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

KOSOVA BÜYÜKELÇİSİ KIVILCIM KILIÇ,SUİKAST GİBİ TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Türkiye'nin Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç'ın makam aracının da içerisinde bulunduğu konvoy trafik kazası yaşarken kazada 3 kişi hayatını kaybetti...Kazanın oluş biçimi ise akıllarda soru işaretleri bıraktı

Kosova'nın Gazete Expresa Gazetesi Türkiye'nin Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç'ın makam aracının da içerisinde bulunduğu konvoyun karıştığı bir trafik kazasında 3 kişinin hayatını kaybettiğini yazdı.

Gazetenin haberini Priştine Bölge Polis yetkililerine dayandırırken kazaya 3 ayrı aracın karıştığı bilgisine yer verdi...Kazada Hayatını kaybeden 3 kişinin yanında 4 kişinin de yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Türkiye'nin Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç'ın da kazada kolunun kırıldığı ve hastanede tedavi altına alındığı belirtiliyor.Kılıç'ın tedavisi Priştine Devlet Hastanesinde gerçekleştiriliyor.

Kazanın oluş şekli ve öncesinde yaşanan olaylar ise akıllara soru işaretleri getiriyor...

Kaza bir aracın Büyükelçi Kılıç'ın makam aracına sol taraftan aşırı süratle çarpması sonucu meydana gelirken, geçtiğimiz aylarda MİT'in Kosova'da FETÖ terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon sonrasında böyle bir "kazanın" yaşanması akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler