KORONA GERÇEKLERİ: DİJİTAL VİRÜS!

Tam da bizi yeni dijital düzene geçiren güçlerin virüsü de ürettiği yönünde önemli komplo teorileri ortaya atılmışken, virüsün tedavisine Huawei de el attı.

Huawei, tamamen yapay zeka destekli bir algoritma ile yeni bir tarama sistemi geliştirdiğini, bu sistem ile COVID-19 virüsünü 2 dakikada tespit edebildiğini ve şu an bu teknolojiyi test ettiğini duyurdu!

Bu arada 19 Mart günü,  bir Facebook videosu hızla Londra’daki Covid-19 WhatsApp gruplarında yayıldı. Jason Nota adlı bir İngiliz, virüsün bir aldatmaca olduğunu iddia eden aşırı sağ komplo teorisi QAnon’daki teorileri anlatmadan önce kameraya, “Yeni bir dünya düzeni istediklerini biliyoruz,” diyordu. “Koronavirüs, kamuflajdan başka bir şey değil.” i ilan etti.

Video, Nota’nın profiliyle birlikte kaldırılmadan önce, iki milyondan fazla görüntüleme ve 80 binden fazla paylaşım aldı. Bu da zaten çoktan panik içinde olan çevrimiçi ortamda, virüsün dünya çapında yayılmasını gizli komplo teorilerine ve detaylı dünya düzeni planlarına bağlamak için yarışan insanların önünü açtı.

En çok ses çıkaranlar insanlardan bazıları, 5G karşıtı gruplarda bulunuyorStop 5G UK (5G’yi Durdur Birleşik Krallık) isimli Facebook sayfasının 30 binden fazla üyesi var ve günde yaklaşık bin 600 gönderi atılıyor. Sayfa, virüsün, 5G’ye maruz kalmak, kitlesel bir nüfus azalması projesi, Bill Gates’in liderliğindeki bir komplo veya insanları takip mikroçipiyle aşılamayı hedefleyen bir girişim kaynaklı olduğunu iddia eden kıyamet senaryosu mesajları ve videolarla dolu.

Yani?

Yani artık bugün virüsün dijital virüs olduğuna dair iddialar giderek güçleniyor.

Hatta dünyada virüsün biyolojik değil ‘teknolojik’ bir partakül olup olmadığı bile konuşuluyor. Önümüzdeki günler bu konulara açıklık getirecek. Zira bugünlerde Wuhan Kenti ve 5G bağlantısına ilişkin bizde de ciddi bilgilendirme videoları da yayınlanıyor.

İŞTE O VİDEOLARDAN BİRİSİ:

Yani sonuç olarak; şu anda bilerek ya da değil ama yenidünya düzenine geçiliyor. Ve insanların artık buna direnç göstermesi mümkün değil. Ve bu konuda da her türlü şey yapılıyor. Zira hem korku, hem de tüm dünya adeta bir hapishaneye evrilmişken; dünyadaki bankacılık sistemini yönetenlerin-  silah şirketleri, ilaç şirketleri- ki bunların Çin, İngiltere, Fransa’ daki ortakları arka planda çalışıyorlar… Zaten bu ülkelerin Wuhan laboratuvar bağlantıları da aleni ve gerçek. Ki bu bağlantılar başka bir yazı konusu. Bunu ayrıca yazacağım.

Bu arada görünenlerden ve sonuçlardan anladığımız kadarıyla, bu virüs savaşı aynı zamanda dünya üzerinde yenidünya düzenine geçişte ulusalcılar ve küreselciler arasında bir savaşı karşımıza çıkarıyordu. Ama bugün bu guruba sessizce ‘uzay’ ı da eklememiz gerekecek. Neden? Bunu da yazacağım.

Konumuza, dijital virüse dönecek olursak; bu konuda en önemli gelişme dijital Dolar ile çoktan gerçekleşti. Amerikan vatandaşlarına dijital para mecburiyeti geliyor. Zira ABD hükümeti, büyüklere 3 bin, küçüklere bin Dolar’ı dijital para olarak vermeye başladı. Artık dünyada yeni bir dolar ve para birimi var.

Yani ?

Yeni finansal sisteme geçiliyor. Bu nedenle her yerin kapalı olması gerekiyordu. Öyle oldu.

Avrupa’ daki çok önemli sermaye gurupları,  Çin Komünist Partisi ve ABD ile ortak çalışıp tüm dünyayı kapattılar.

Hatırlamakta fayda var; 11 Eylül’den bir hafta sonra 380 bin kanun onaylanmıştı. Bir haftada hazırlanamayacağı net olan bu kanunlar, elbette önceden hazırlanmıştı. Bu nedenle de, bu virüsün de her gün gelişecek olan sonuçlarından hareketle nasıl çıktığı da ortaya dökülecek.

Teknoloji devleri herkesi takip etmek istiyordu. Ciple ya da cep telefonuyla.. Bill Gatess, ‘ dövme yapalım ‘ diyordu.  Ama bunun için de nüfusun çok olması sorun olarak gösteriliyordu.

Aslında ikinci önemli sonuç dinler ile ilgili. Görünen o ki,  ikinci hamle olarak dünyadaki dinlerden kurtarılmaya çalışılıyor. Zira bu konudaki çalışma yapanlar, yeni insan tipinin bu dinler ile yönetilemeyeceğini düşünüyorlar.

Bakın bugün; Kâbe kapalı!

Vatikan kapalı!

Hindistan’da Ganj Nehri kapandı.

İsrail de yakında kapatılacak.

İnanılmaz bir akıl…

Zamanı gelince saat çalar ya… Öyle.

Kurşunsuz,  topsuz,  tüfenksiz.

Zira dünya halkları savaş istemiyordu. Böyle oldu…

Bu işleri bozabilecek bir ABD gücü var mı? Avrupa çöktü.

Peki yeni dünya düzeni Çin düzeni mi?

Bence değil.

Her ne kadar bu proje -bir deneme ve prematüre doğdu diye değerlendirilse de-  denenmeye ve tamamlanya devam edilecek.

Hedef yakın tarihler olmadığından bu yeni düzenin her gün bir parçası gerçekleşecek. Zira görünen o ki, 2050 ve 2060’ların alt yapısı oluşturuluyor.

Bugün karşımızda duran tek kişilik otoriter yönetimler, bizi çok rahat tek dünya devletine götürebilece. Hatta tek dine kadar…

Bu sonuçları doğru okuyabilirsek olabilecekleri görebiliriz. Zira bu aynı zamanda çok eski de bir kavga!

Peki Türkiye bu kavgada nerede?

Hiçbir yerde…

Bu savaşın hiçbir yerindeyiz ama sorunumuz;  ne ölçüde etkileneceğimizi nasıl yöneteceğimiz!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.