Konya’da köylüler ile AK Parti’liler arasında kavga çıktı!

Konya’da köylüler ile AK Parti’liler arasında kavga çıktı!

Konya’nın Ereğli ilçesinde oy istemek için Çiller Köyü'ne giden AK Parti’lilerle köylüler arasında arbede yaşandı.

Seçim çalışmaları için sahaya inen, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve gençlik kolları üyeleri ile birlikte oy istemek için Çiller Köyü’ne giden AK Parti'nin Ereğli Belediye Başkan adayı Adem Erdal ile köylüler arasında arbede yaşandı.

“AÇIZ… İNEĞİMİZİ SATIYORUZ”

Köyün kahvehanesindeki programda; perişan olduklarını belirten bir köylü “16 yıldır bu hükümet bir tane fabrika açtıysa kimliği bırakıyorum, Ak Parti'ye yarın üyeliğimi başlatıyorum. Hadi gösterin. Bir tane fabrika açtıysanız. Boş verin. İnsanları kandırmayın biz perişanız, tarlamız satılıyor, ineğimiz satılıyor, açız” derken, bir başka vatandaş da “Türkiye iyi durumda diyorsunuz. O zaman ben burada yaşamıyorum. Açız, açız. Motorumuzu satıyoruz, ineğimizi satıyoruz. Tüccar geliyor 3 lira veriyor ineğimize” diye tepki gösterdi.

“TÜRKİYE’Yİ KISKAÇ ALTINA ALIYORLAR…”

Heyette bulunan bir AK Parti'linin “Arkadaşlar, arayı buluruz. Gün geliyor, Türkiye'yi kıskaç altına alıyorlar, ekonomimiz daralıyor” sözleri üzerine bir vatandaş, “Niye kıskaç altına giriyoruz. Amerika'dan bahsediyorsunuz, İncirlik Üssü’nü boşaltsın. Elçisini kovalayalım gitsin” dedi.

KÖYLÜNÜN BOĞAZINI SIKTILAR, KAHVEHANEYİ TERK ETTİLER

Kahvehanedeki tartışmanın büyümesi üzerine arbede çıktı. Heyette bulunan AK Parti Gençlik Kolları üyeleri ile köylüler arasında gerginlik yaşandı.  Arbedede bir köylünün boğazının bir AK Parti’li tarafından sıkıldığı iddia edildi. Partililer tartışmanın büyümesi üzerine kahvehaneyi terk etmek zorunda kaldı. Boğazının sıkıldığını savunan vatandaş “Adamın ümüğü sıkılır mı köyde, arabanıza binip gidin. Ne sakin olacağım, gardaş köylünün ümüğü sıkılmaz” diye tepki gösterdi. Yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. 

Kaynak: Sözcü/ Mehmet Ali Kayacı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler