KONTRGERİLLA

KONTRGERİLLA .
26.Genel Kurmay Başkanımız orgeneral İLKER BAŞBUĞ paşamızın biyografisinde 1943 yılında Afyonkarahisar ilimizde doğum bilgileri ile başlayan uzun bir hayat hikayesi ile donanmış bir biyografisi var.
Sayın komutanımız bu pazar Cumhuriyet gazetesine verdiği röportajın tamamını okuduğumda kontrgerilla ile ilgili soruya verdiği cevap doğru anlatım içeren bir yanıtla cevaplanmış.
Bu cevabı ben yedi ay evvel gazeteci sayın Bahattin çağdaş beyle yaptığım altı bölümlük you tube röpörtajının ikinci ve üçüncü bölümünde geniş anlamda sayın komutanımızın benzer bilgileri ile cevapladım.
Kısaca neydi bu ülkemizin güvenlik kurumlarını bu tip örgütlenmelerle ilişkilendiremezsiniz.
Bu yapılar kurumların içinden seçilmiş fakat başka yapılarca ülke içinde ve dışında gayrinizami harp faliyetleri için emir alıp bu gayri yasal eylemleri ve operasyonları gerçekleştiren hücre faliyeti ile çalışan yapılardır.
Benim sayın komutanımıza katılmadığım ve bunu bazı yasal platformlardada paylaştığım hadise kendisinin 1960 yılından beri silahlı kuvvetlerin içinde olmasına rağmen böyle bir yapıyı bilmediğini beyan etmesi.
1970 li yıllardan itibaren bir çok siyasi ve adi cinayetin altına imza atmış olan, zaman zanan kontrgerilla veya NATO kod adı ERGENEKON olan stay beheind (geride kalanlar) yapısının olduğuna rast gelmedim demesi acaba inandırıcımı.
2009 yılının aralık ayında girilen ANKARA SEFERBERLİK TETKİK KURULU kozmik odalarına bu sebeblerden girilmesi ve o günlerde en yetkili makamda kendisinin görevde olması ama hala gerçek anlamda bu kozmik odalara neden girildiğinin,FETÖ terör örgütü ve diğer destek unsurlarının niçin bu hadiseyi gerçekleştirdiğinin izahını kamuoyuna verememesi çok düşündürücüdür.
Soğuk savaşın bitmesine yakın zamanda NATO bünyesindeki tüm ülkelerin bu yapıyı tasviye etmesi,bir tek ülkemizde tasviye olmaması oda çok düşündürücüdür.
İtalya’daki operasyon neyle başlamıştır bu kontrgerilla diye adlandırılan italyada’ki ismi GLADİO olan bu yapının.
P-2 mason locası içindeki yapı ile bağları olan italyan askeri istihbarat teşkilatı SİSMİ kayıtları ile.
En büyük başlangıç yapısıda P-2 mason locası içindeki banker ROBERTO CALVİ ve LUCİA GELLİ adlı kişilerin bankerlik ve para hadiselerinin ortaya çıkması.
Sayın komutanıma 2005 yılında istanbul,ankara,izmir,bursada bazı hadiseleri hatırlatmak gerekli.
Mesela istanbul sefaköy’deki bankerlik şirketi Dİ SALVANO firmasına yapılan saldırı gibi.Nasıl bir saldırı,firmanın uzağına yerleştirilen araba içine yerleştirilen biksi ağar makineli tüfeğinin cep telefonu ile beslenen kumanda sistemi ile çalıştırılması ile 900 merminin binaya isabet ettirilmesi.
Yine bazı bankerlik şirketlerinin ve ticari firmaların üstüne yürüyen karanlık tiplerin baskın vermesi ve bunların hiç birinin adalete ve hukuka yansımaması konusuna sayın komutanımız ne diyecek.
Bunları KURTLAR VADİSİ dizisi verdi,ama gerçek reel hayatta MİLLETİMİZ bu konuları bilemedi,MİLLET yine her konudan habersiz.
Sayın Komutanım milletin bu topraklarda görevi kendi sıkıntısını ve ülkenin sıkıntılarını en yakındaki küçük makamlardan en tepe makama arz edip talep etmektir.
Bu ülkede hesabı verilemeyen 2009 kozmik oda operasyonundan sonra yapılan haksızca hadiseleri kurumların başındaki insanlara bildiren müstesna insanları niye karşı çıkıyorsun biz yaptıysak yaptık diyen devlet görevlilerince sokaktan kaldırılıp götürülüp işkence edilip hapse atılmasına ne diyeceksiniz KONTRGERİLLA yokmu.
Kısa anlatayım sayın ilker paşam,eşime söyledim bu hanım arkadaşınla ilgini kes bu mason locasına kayıtlı bir biraderin hemşiresi,bu bizimle dostluk yapıyor ama aynı mason locasındaki kozmik kurumlarda görevli kişilere bilgi taşıyor bunlar bana komplo kuracak uzaklaştır,ama tavsiyeme uymadı sonra evimiz basıldı İTO başkanı MURAT YALÇINTAŞ beyefendiye şantaj yapan çete var diye hasta halimle 61 kilo emniyete alındım.Bunu söylüyorum devletin hastane kayıtlarında tescilli.
Sonra ne oldu şikayetçi olan MURAT YALÇINTAŞ şikayetçi olmadı,bu hadisede MİT mensubu bazı kimselerce mahkemeye nufuz edilerek dava kapatıldı.
Tek zarar ben gördüm ama tüm hadiselerinde içeriğinin istüne giderek öğrendim.
Zaten tüm yaptıkları planlamada,benim çamura batırılmam için.
Sayın komutanım ben üsküdar zeynep kamil hastanesi doğumlu,ordan alınıp yine istanbul yeşilyurt semptinde büyümüş ,beyoğlunu rus konsolosluğu önünde yaşamış bir TÜRK vatandaşıyım.
Biz bu kontrgerilla yapısını tasviye edemedik bunu beceremeyip ülkenin tüm dinamiklerini ve sırlarını tasviye ettik,bize bunu yaptıranlar bizim tasviyesini beceremediğimiz kontrgerilla yapısını yine onu kurduran Amerikalılar ve Avrupalılar tasviye ettirirler.
Neden?SKT(son kullanma tarihi) geçtiği için.
Almanya ve İsviçre’deki son 37 yıldaki arsızca yapılan hadiseler deşifre olunca herkesin yüzü meydana çıkar.
Sayın komutanım üçgene gelirsek biz nedimi’de,aydını’da nejat’tıda bilumum vatandaşı biliriz.
Ahparik murat oğlu dediki bir nesil geçmesi lazım.
TÜRK YILMAZ,TÜRK YILMAZ
CİHAN YIKILSA,TÜRK YILMAZ
Saygılarımla,
Alp Tufan.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.