Kocaeli Karamürsel'de 112'ye Gelen İhbar Sonrası 7 Katlı Cansever Apartmanı Boşaltıldı

Kocaeli Karamürsel'de 112'ye Gelen İhbar Sonrası 7 Katlı Cansever Apartmanı Boşaltıldı

Karamürsel'deki 7 katlı Cansever Apartmanı'nın sakinleri, kolon ve kirişlerden ses duyduklarını 112'ye bildirdi.

Bölgeye gelen AFAD, UMKE, belediye ve polis ekipleri ilk incelemeyi yaptı ve binayı tedbir amaçlı boşalttı. 14 dairede oturan 33 kişi evlerinden çıkarıldı; gidecek yeri olmayan bir aileye öğretmenevinde yer ayrıldı.

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde kolon ve kirişlerinden ses geldiği bildirilen 7 katlı bina, tedbiren boşaltıldı.

KOLON VE KİRİŞLERDEN SES GELDİĞİ İHBARI

4 Temmuz Mahallesi Amiral Caddesi'ndeki 7 katlı Cansever Apartmanı'nda oturan bazı kişiler, kolon ve kirişlerinden ses geldiği yönünde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

İhbar üzerine olay yerine AFAD, UMKE, belediye ve polis ekipleri sevk edildi.

Etrafında güvenlik önlemleri alınan bina, yapılan ilk incelemenin ardından tedbiren boşaltıldı.

Binadaki 14 dairede ikamet eden 33 kişi tahliye edildi.

1 AİLE ÖĞRETMENEVİNDE MİSAFİR EDİLECEK

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, AA muhabirine, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerinin binada inceleme yaptığını söyledi.

Ekiplerin, binanın tahliyesini uygun gördüğünü anlatan Çalık, tahliye edilen vatandaşlardan yalnızca 1 ailenin kalacak yeri olmadığı için öğretmenevinde misafir edileceğini aktardı.

Öte yandan Karamürsel Kaymakamı Kemal İnan da olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı, incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler