Kısıtlamayı Delip Minibüsle Gezen Gençlerden Pes Dedirten Sözler

Kısıtlamayı Delip Minibüsle Gezen Gençlerden Pes Dedirten Sözler

Bursa'da kısıtlamayı delerek, polis uygulamasına giren minibüsteki kişilerde uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerden biri "Sokağa neden çıktınız?" sorusuna "Uyuşturucu satmak için" diye cevap verdi.

Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi'nde bulunan uygulama noktasında meydana gelen olayda kısıtlama sebebiyle uygulama yapan polis ekipleri, 16 V 8975 plakalı minibüse dur ihtarında bulundu.

EKİPLER "YOLDA KALDIK" YALANINA İNANMADI

Polis ekiplerinin araçtaki kişilerden izin belgesi istemesi üzerine araçlarının bozulduğunu ve yolda kaldıklarını belirten gençler, araçtan indirildi. Araçta ve 3 erkek 1 kızın üzerinde yapılan aramada bir miktar metamfetamin ve uyuşturucu içmek için kullanılan aparatlar ele geçirildi.

"UYUŞTURUCU SATMAK İÇİN SOKAĞA ÇIKTIK"

Gözaltına alınan 4 şüpheliye, Sokağa Çıkma Kısıtlamasına Uymamak suçundan toplamda 12 bin 600 lira da cezası kesildi. Şüphelilerden biri gazetecilerin "Sokağa neden çıktınız?" sorusuna "Uyuşturucu satmak için" diye cevap verirken, aracın sürücüsü "Ben esnafım, müşterilerimin yüzüne bakamam. Uyuşturucu benim değil, ben çok nadir kullanıyorum" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler