“Kış geri dönüyor, sürpriz kar yağışları olacak”

“Kış geri dönüyor, sürpriz kar yağışları olacak”

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, önümüzdeki Çarşamba ve Perşembe günü buzlanma görüleceğini belirterek uyardı. Ökten, “Kış geri dönüyor, sürpriz kar yağışları olacak” dedi.

Türkiye, Mart ayında soğuk havayı derinden hissetmeye başladı. Özellikle yurdun birçok kesiminde etkili olan sağanak yağışlar sonrası kış geri dönüyor.

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda önümüzdeki hafta Çarşamba ve Perşembe günü sürpriz kar yağışları olacağını belirterek, buzlanma ve don hadisesine karşı uyardı.

Uzman isim gün gün söyledi! Atkı ve berenizi sımsıkı takın, tir tir titreyeceksiniz… “Kış geri dönüyor, sürpriz kar yağışları olacak” - Resim : 1

"KIŞ GERİ DÖNÜYOR"

Ökten paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Çarşamba ve Perşembe günleri kış geri dönüyor. Sıcaklıklar geceleri buzlanma seviyesinin altına iniyor. Sürpriz kar yağışları olacak. Çiftçilerimiz de don hadisesine karşı tedbirli olmalı. Açık Mavi yerlerde buzlanma, koyu Mavi yerlerde kuvvetli buzlanma olacak...”

Uzman isim gün gün söyledi! Atkı ve berenizi sımsıkı takın, tir tir titreyeceksiniz… “Kış geri dönüyor, sürpriz kar yağışları olacak” - Resim : 2

HAVA SICAKLIĞI EKSİLERE DÜŞECEK

Öte yandan Ökten’in paylaştığı haritada hava sıcaklıklarında -12 derece görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler