Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu CHP’den istifa etti

Kırklareli Belediye Başkanı Kesimoğlu CHP’den istifa etti

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu CHP’den istifa ettiğini açıkladı. Kesimoğlu, "CHP’de yaşanan, kamuoyu tarafından bilinen gelişmeler nedeniyle partimden istifa ediyorum" ifadesini kullandı.

Kırklareli Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Siyam Kesimoğlu, yerel seçimler için yeniden aday gösterilmemesi üzerine partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Kırklareli Belddiye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, "Son günlerde hem Kırklareli’de hem de yıllarımı verdiğim partim CHP’de yaşanan, kamuoyu tarafından bilinen gelişmeler nedeniyle partimden istifa ediyorum" dedi.

Kesimoğlu, yaşanan süreç ile ilgili 14 Şubat Perşembe günü, saat 14.00’te makamında basın toplantısı düzenleyecek.

ADAY GÖSTERİLMEMESİNİ 'KILIÇ YARASI' OLARAK NİTELENDİRMİŞTİ

CHP, 31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimleri için Kırklareli'nde mevcut Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun yerine Tuna Soykan'ı aday gösterdi. Bu duruma tepki gösteren Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, geçen ay Selanik'teki Atatürk Evi'nin birebir kopyasını yatırdığı evin bulunduğu Yayla Meydanı'nda açık hava toplantısı düzenlemişti.

Mehmet Siyam Kesimoğlu, yerel seçimler için yeniden aday gösterilmemesini 'kılıç yarası' olarak nitelendirerek, "Bunu ben hak etmiyorum, hele hele Kırklareli halkı hiç hak etmiyor. Ben sizin temsilciniz, sesinizim, onun için genel merkezin aldığı bu kararı tanımıyorum. Kabul etmiyorum, içime sindiremiyorum" diye değerlendirmede bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler