Kiracılara destek olmuştu! Ezgi Mola: Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım

Kiracılara destek olmuştu! Ezgi Mola: Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım

Pandemi döneminde kiracılarının zor duruma düşmemesi için bir süre onlardan kira almayan Ezgi Mola, daha sonra yine örnek bir davranış sergileyerek zam döneminde de çok küçük bir artış yapmıştı...

Pandemi döneminde kiracılarının zor duruma düşmemesi için bir süre onlardan kira almayan Ezgi Mola, daha sonra yine örnek bir davranış sergileyerek zam döneminde de çok küçük bir artış yapmıştı. Konuyla ilgili konuşan ünlü oyuncu, "Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım. Böyle dönemlerde birbirimize destek olmamız gerekiyor" dedi.

Senaryosunun Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun kaleminden çıkan psikoloji ve dram türündeki diziden hayranlarını üzen haber geldi.

Başrollerini Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Aslıhan Gürbüz gibi isimlerin paylaştığı Masumlar Apartmanı final yapmaya hazırlanıyor.

BİRİ BİTİYOR DİĞERİ BAŞLIYOR

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Ezgi Mola, "Dizi 10 gün sonra final yapacak, dizimiz Erşan Kuneri de 13 Mayıs'ta seyircilerle buluşacak" açıklamasında bulundu.

BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAMIZ GEREKİYOR

Pandemi döneminde kiracılarının zor duruma düşmemesi için bir süre onlardan kira almayan Ezgi Mola, yine örnek bir davranış sergilemiş ve çok küçük bir zam yapmıştı. Bununla ilgili sorular karşısında Ezgi Mola ‘’Olması gerektiğine inandığım şeyi yaptım. Birbirimize destek olmamız gerekiyor" dedi.

REYTİNGLERDE İSTEDİĞİ SEVİYEYE ULAŞAMADI

Her Salı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan dizi, 2. sezonunda istenilen reytinglere ulaşamayan dizi 24 Mayıs yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler