Kimseye aşık olmayan 4 burç... Onlar çok seçici çünkü...

Kimseye aşık olmayan 4 burç... Onlar çok seçici çünkü...

Aşk çok özel ve kıymetli duygulardan biri... Ancak herkes aşık olmayı sevmez. Bazı insanlar aşksız yaşayamazken bazıları da flört konusunda çok seçici davranabilir...

Aşk çok özel ve kıymetli duygulardan biri... Ancak herkes aşık olmayı sevmez. Bazı insanlar aşksız yaşayamazken bazıları da flört konusunda çok seçici davranabilir. Kimseye aşık olamayan insanlar genellikle sadece kendilerini sever. Bu sevgilerini paylaşmaya cesaret edemezler. Astrolojide de asla aşık olmayan burçlar var. İşte kimseye aşık olmayan 4 burç...

Aşık olmak, bir insana değer vermek ve tutkulu bir ilişki yaşamak kimi insan için büyük önem taşır. Astrolojide de aşksız yaşayamayan burçlar vardır. Ancak bu burçların yanında kimseye aşık olmayan ve bağlanmaktan korkan burçlar da olur. Aşk konusunda en şansız burç hangisidir? sorusunun yanıtını merak ediyorsanız bu yazımıza mutlaka göz atın.

1-İKİZLER BURCU

İkizler burcu, aşk ve sevgi konularında genellikle çok kararsız davranır. Aşkta ne istediğini pek bilmez ve birden fazla kişiden hoşlanabilir. İkizler burcu olan kişileri bu kararsız yönü onların dolu dizgin bir aşk yaşamasına engel olur.

İkizler burcu tam olarak ne istediğine karar veremediği için bu durum sebebiyle duyguları genellikle yarım kalır. Çünkü bir ikizler burcu her zaman daha iyisini ister.

2-AKREP BURCU

2-AKREP BURCU

Aşk, tutku ve sevgi denildiği zaman astrolojide ilk akla gelen burç akrep burcu oluyor. Akrep burcu olan kişiler genellikle aşk insanı olur. Sevmeyi, sevilmeyi ve flört etmeyi çok severler. Ancak akrep burçlarının ilişkileri çok üzün sürmez.

Akrep burcu olan kişiler genellikle çok şüpheci ve kıskanç olur. Hayatındaki insanın her hareketini sorgulayabilir. Bu sebeple de ilişkileri devam etmez ve bir noktada tıkanır. Akrep burcu çok sever ancak ani tepkileriyle herkesi ürkütebilir.

3-ASLAN BURCU

3-ASLAN BURCU

Aslan burcu astrolojinin en gösterişli ve en havalı burcudur. Aslan burcu her ortamda kendini çok kolay belli eder ve tüm dikkatleri üzerine geçer. Aslan burcu olan kişiler her zaman kusursuz olduklarını düşünür. Bu sebeple de herkesle birlikte olmayı istemezler.

Aslan burcu hayatında her zaman her şeyin en güzelini ister. En iyisini bulmak için de mücadele eder. Aslan burçları ayrıca kendisini çok sever. Kendi değerinin farkındadır. Bu sebeple herkesi hayatına almaz.

4-TERAZİ BURCU

4-TERAZİ BURCU

Terazi burcu olan kişiler sevecen, konuşkan ve sosyal yönüyle her zaman dikkat çeker. Ancak bir Terazi burcu karar vermek konusunda pek başarılı olamaz. Terazi burcu olan kişiler hemen herkese aşık olabilir ve daha sonra vazgeçebilir. Bu sebeple Terazi burcunun uzun süreli bir ilişki yaşaması gerçekten zor olur.

Terazi burcu ilişkilerinde her zaman uyum ve denge arar. Bunu bulabilmesi de sanıldığı kadar kolay olmaz. Ayrıca her zaman bakımlı kişilerden etkilenir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler