KİM'E BÜYÜK ŞOK!

KİM'E BÜYÜK ŞOK!

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma belgeleri basına sızdırıldı.

Dünyaca ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian ve Kanye West'in ayrılık kararı konuşulurken boşanma belgeleri basına sızdırıldı. Ünlü çiftin boşanma nedenleri ortaya çıkarken dört çocuğun velayetini kimin istediği de öğrenildi.

2014 yılında evlenen ve dört çocuğu olan ABD'li reality show yıldızı Kim Kardashian ve Kanye West'in boşanma davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Kim Kardashian, West'e şubat ayı başında açtığı boşanma davasının nedeni olarak aralarında "uzlaşmaz farklılıklar" olduğunu belirtti. İkilinin boşanma belgeleri basına sızdırıldı.

The Sun gazetesi boşanma davasına ait belgeleri yayınlarken iki tarafından çocuklarının ortak velayetini istediğini doğruladı. Kardashian, boşanma sonrası kendisi veya West tarafından eş desteği verme yetkisinin sonlandırılmasını da talep etti.

Ünlü şarkıcı Kanye West'in düzenlemelerden memnun olduğu öğrenilirken ikilinin evlilik anlaşmasına itiraz etmedikleri de ortaya çıktı.

 

Çiftin boşanma sürecini sakin bir şekilde geçirdiği People dergisine konuşan bir kaynağın "Kim ile Kanye arasında bir çatışma yok" sözleri ile doğrulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler