Kılıçdaroğlu'nun meclisi karıştıran el hareketine hükümetten ilk tepki Bakan Varank'tan geldi

Kılıçdaroğlu'nun meclisi karıştıran el hareketine hükümetten ilk tepki Bakan Varank'tan geldi

TBMM'deki bütçe görüşmelerine damga vuran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun el hareketine hükümetten ilk tepki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi. Varank, sosyal medyada yaptığı paylaşımda...

TBMM'deki bütçe görüşmelerine damga vuran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun el hareketine hükümetten ilk tepki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi. Varank, sosyal medyada yaptığı paylaşımda "Gazi Meclis'te, 85 milyonun huzurunda bir tek küfürlü el hareketi yapmadığın kalmıştı. Ayıptır!" dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki bütçe görüşmelerine Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu damga vurdu. Ekonomiyle ilgili sert açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu'nun yurt dışı kaynaklı kredileri eleştirirken yaptığı el hareketi, bir anda tansiyonu yükseltti. AK Parti milletvekilleri bir anda ayağa kalkarak büyük tepki gösterirken, TBMM Başkanı Mustafa Şentop tarafından oturuma ara verildi.

Sosyal medyada gündem olarak pek çok kişinin tepkisine neden olan Kılçdaroğlu'nun el hareketine hükümetten ilk tepki Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan geldi.

Kişisel Twitter hesabından paylaşım yapan Varank, "Gazi Meclis'te, 85 milyonun huzurunda bir tek küfürlü el hareketi yapmadığın kalmıştı. Ayıptır!" ifadelerini kullandı.

Ara verilen oturum bir süre sonra tekrar toplanırken konuyla ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun hareketinin bir gruba yönelik olmadığını ve hararetli konuşma sırasında ortaya çıktığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler