Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Ne oldu? Bastın imzayı, çıktın geldin

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Ne oldu? Bastın imzayı, çıktın geldin

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Türkiye ile İsveç ve Finlandiya arasında imzalanan üçlü muhtıraya tepki gösterdi. Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu, "Ne oldu? Gittin bastın imzayı, çıktın geldin." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grannos Hotel'de Ankara'da "Haymana Muhtarlar ve Kanaat Önderleri Buluşması"na katıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu, NATO Zirvesi'nde Türkiye ile İsveç ve Finlandiya arasında imzalanan üçlü muhtıraya ilişkin, "'Başta kaldığım sürece asla giremezler.' Ne oldu? Gittin bastın imzayı, çıktın geldin. Peki Türkiye Cumhuriyet Devleti'nin ağırlığı oldu mu? Olmadı. Ciddiye alınır mı artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti?" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun söz konusu açıklaması şöyle:

CİDDİYE ALINIR MI ARTIK TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ

‘Başta kaldığım sürece asla giremezler.’ Ne oldu? Gittin, bastın imzayı, çıktın geldin. Peki ağırlık oldu mu? Olmadı. Ciddiye alınır mı artık Türkiye Cumhuriyeti Devleti? Bunu sizin vicdanınıza seslenerek söylüyorum. Türkiye böyle bir yönetimi hak etmiyor, yanlış yapıyoruz. Suriye ile kavga ettik, niye? 33 askerimiz şehit edildi. 33 askerimizi şehit eden Rusya idi. Biz, koşa koşa gittik Putin’den özür dilemeye. Şehitler bizim şehidimiz, öldüren Rusya, biz koşa koşa gidiyoruz oraya, özür dilemeye gidiyoruz. Ne işin var kardeşim?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler