Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye eleştiri: Neyin haram olduğunu çok iyi bilir aslında

Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’ye eleştiri: Neyin haram olduğunu çok iyi bilir aslında

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Müslüman'a karamsarlık haramdır' diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Bahçeli, 'Karamsarlık haramdır' diye fetva vermeye başlamış. Neyin haram olduğunu çok iyi bilir aslında.'' dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmadan bir kesit paylaşarak, “Zamlar, hayat pahalılığı hepsi geçicidir, Müslüman’a karamsarlık haramdır” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli’yi hedef aldı.

“NEYİN HARAM OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİR ASLINDA”

Kılıçdaroğlu’nun, “Bahçeli ‘Karamsarlık haramdır’ diye fetva vermeye başlamış. Neyin haram olduğunu çok iyi bilir aslında. Kimin elinin harama uzandığını da! İnşallah bir gün yüzlerine söyleme cesaretine de kavuşur…” notuyla paylaştığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Bahçeli, bugünkü grup toplantısında ‘zamlar, hayat pahalılığı hepsi geçicidir, Müslüman’a karamsarlık haramdır’ demiş. İslam alemine fetva veriyor. Aslında utanmasalar diyecekler ki ‘bize oy vermemek haramdır.’ Bu beylere göre, çalmak, yolsuzluk yapmak, garanti ödemeleri adı altında bütçeleri birilerine peşkeş çekmek 128 milyar doları iç etmek haram değil, ama karamsarlık haram. Gerçekten de Milliyetçi Hareket Partisi’ne üzülüyorum. Köklü bir parti. Böyle bir pozisyona asla düşmemeliydi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler