Kılıçdaroğlu: Yalan söyleyene oy verme

Kılıçdaroğlu: Yalan söyleyene oy verme

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunuyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin haftalık grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunuyor.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

İkizdere'den gelen kadın kardeşlerimiz sadece suyu, ağacı, havayı değil bütün canlıları kurtarmak istiyorlar. Onların verdiği mücadele sadece bugünün değil geleceğin de mücadelesidir. Onların çocukları da doğayı görmek, tüm güzellikleri içselleştirmek ister. 

Mantığı talan olan bir siyasi anlayış her türlü zorluğu çıkarıyor. Neredeyse bir orduyu görevlendirecek. Ama siz kadınlar isterseniz bir orduyu devirirsiniz. İkizdereliler güçlerini farkındalar. Toplumun her kesiminden destek alıyorlar. Çünkü tabiatı korumak hepimizin ortak görevi.

Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir ama ağaç hepimiz için, kuşlar hepimiz için, onlar yaşayacak ki biz de geleceği kurtaralım. Eko sistemi koruyalım. Öncülüğünü İkizdereli kadınlar yapıyor, biz de gurur duyuyoruz.

Ayşe Begüm Onbaşı altın madalyayı kazandı, kendisine teşekkür ederiz. Başta bu sporcuya sahip çıkan Mansur Yavaş ve EGO spor kulübü yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Anadolu Efes şampiyon oldu, bizi mutlu ettiler. Hem Ayşe Begüm Onbaşı'na hem de Anadolu Efes'i yürekten tebrik ediyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler