Kılıçdaroğlu ile Akşener arasında kritik görüşme

Kılıçdaroğlu ile Akşener arasında kritik görüşme

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu, 2 Ekim Pazar günü CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek 6’lı masa toplantısı öncesi son olarak İYİ Parti’yi ziyaret etti.

Genel Başkan Meral Akşener’le 1 saat 45 dakika süren bir görüşme gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, daha sonra partiden ayrıldı.

İki genel başkanın, toplantının gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu belirtildi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, önceki günlerde de DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu ile bir araya gelmişti.

AKŞENER, KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYLIĞINA SICAK BAKMAMIŞTI

Geçen günlerde Habertürk’te katıldığı programda konuşan Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık sinyaline karşı tavrını yine göstermişti. Milletvekili transferi gerçekleştiren CHP’ye borçlu olduğu iddialarına veren Akşener, ‘Masada ‘aday olmayın’ deme cesareti olamaz, çünkü ona borcu var’ iddialarının sorulması üzerine “Bizim borcumuz yok, eğer bir borç vardıysa biz onu 31 Mart’ta ödedik, hala alacaklı haline döndük” yanıtını vermişti. Akşener, “Mansur Bey veya Ekrem Bey aday gösterilirse biz varız dedim. Çünkü amaç kazanmak. Çok endişem var” ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler