Kibrit Kutusu...

Sevgili okuyucularım hepinize iyi dileklerimi iletiyorum.

Yazımın başlığı KİBRİT KUTUSU bugün ülke gündemini sarsan hadiselerin içinden duyduğum bir cümle.

Ustadan Al Tarifi derler yemek pişirme erbabı aşçılarımız.

Yıllar evvel bir büyüğümüz bir gurubun  şahsıma yapacakları hadiseleri söylemişti bana.

Ne yapacaklardı önce tüm çevremi yavaş yavaş yok edecekler eritecekler sonra kişiliğime ve işlerime,yaptığım başarıları aşağıya çekip beni bir KİBRİT KUTUSUNA koyup ceplerinde dolaştıracaklar demişti.

Söylenenler yapıldı kibrit kutusuna sokup taşıyamadılar ama çuval geçirip taşıttılar.

Bu gurupların hep büyük planları vardı.

Bu planlar kendilerini en tepeye taşıyacak aslında ABD emperyalizimi ve Siyonist planların uygulanmasının aparatı olmak ve bu sayede maddi manevi güç kazanmaktı.

Bunu yaparken kendilerini saklı ve bilinmez durumda konuşlandırmak.

En önemli olanı VATANSEVER pozisyonlarda görünmek, büyük TÜRK milliyetçisi ve hedefleri idealleri dünya üzerinde olan tablolar ortaya koymak ve bu söylemleri ülke içinde toplumlara pisikolojik harp taktikleri ile sunmak.

Bunu toplum hafızasına yerleştirebilmen için her türlü yapıda fenomenler oluşturmalısın.

12 eylül ihtilali ile bir gurubun ABD derin devletinden aldığı talimatlarla  yeniden sistem içindeki tüm yapıların yeniden dizayn etmesi bizi bugünlere taşıdı ve son kırk yıl özellikle her kritik noktada önemli iç hadiselerle kamuoyu oluşturuldu ve toplumun tüm sinir uçları yıpratıldı.

Bu halende planlı bir şekilde gidiyor ülke içindeki dinamikleri etkileyen dışardan gelen salvo atışlar içerdeki etkisi ile asıl meselelerin üstünü örtüyor.

Bu 12 eylülden sonra güçlendirilerek tam hakimiyete sokulmuş gurubun tüm planları aslında zamanı geldiğinde ABD ve onun Siyonist gücünün hedefi olan TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ parçalayıp yıkmak.

ABD ve onun Siyonist gücüne kızmamıza gerek yok biz işimizi yapalım ve bu planı bozalım.

Zaman zaman bu şekilde topa girilsede, bu şekilde içerdeki ABD işgali buna izin vermiyor çeşitli operasyonlar ve operasyonel elemanlarla kamuoyu maniple ediliyor.

Kimleri kimin ve hangi gurupların yarattığını toplum ve millet bilmezse TÜRKİYE her zaman içerden ve dışardan vurulur.

Bu konuda seni devamlı içerden ve dışardan vuran MÜTTEFİKİNE ısrarla bizi bırakmayın beraberliğimiz devam etsin politikalarını götürüyorsak ülkemizin geleceği nokta çok kısa zamanda parçalanmak olucaktır.

Bakın sevgili okuyucularım bizler NATO veya ABD düşmanı değil,hatta ABD ve NATO’yu en iyi bilenlerdeniz.

Doğduğumuz bulunduğumuz alanlarda NATO ve onun kozmik koruma kalkanı içinde çok küçük yaştan itibaren yaşamımızı sürdürmüş insanlarız.

Şimdi beş arkadaş toplansak konuşsak şu anda gündemin yönlenmesinde kimlerin etkisi var, zamanında bizim alanın kozmik yapısını koruyanların bu kırk yıldaki gelişiminin MAFYA gibi bir sisteme dönüşmesinden kaynaklanan  hadiseler zincirimi, hemen çay içerken konuşarak çözerdik o konuyu.

Ama maalesef o dört arkadaşım bugün yaşımız altmışlara gelmesine rağmen benle konuşmaz,çünkü onlar o MAFYA örgütlenmesine dönmüş yapının saadet zincirinin askeri olmuşlar.

Bazı şablon cümleler ve kelimeler vardır bunları duyduğunda sistemin nerden çalıştığını ve hangi kaynaktan güç aldığını hemen anlarsın.

1993 yılının başında İstanbul Mecidiyeköy civarında büyük bir holdingin toplantı salonunda bir görüşme yapıyoruz.

Konu Suriye sınırımıza PKK terör faaliyetlerini engellemek için elektronik sistemler ile ilgili duvar oluşturmak sınır boyunca,toplantıda bir X ülkenin  temsilcisi şunu söyledi.

Devleti bir şirket gibi yönetirsen başarılı olursun.

Bugünde ülkemizin başına sarılan hadiseler aslında görünen yüzlerin yaptığı işler değil,görünmeyen yüzlerin çalışarak BÜYÜK PLAN için her türlü komplo faaliyeti adeta zaman içinde ÇORAP örerek hazırladıklarını görüyorsunuz.

Hiç kimse sormuyor devamlı sonradan suç işleyen kişilikleri kimler BAKANLARIN yanına gönderdi kimler özellikle bu resimleri çektirdi ve sonra nasıl bunlar şuç makinası oldu?

Asıl bakan beylerin yanında resim çektiren suç makinalarını oraya servis edenler kimler onları bulursanız o zaman BÜYÜK PLANI çözersiniz.

Bakanlık makamı ve siyaset ile iç içe siyasetçinin önüne bu insanlar planlı sürülebilir tüm komplonun oluşturulmasında zaman içinde aparat malzeme olması için.

CHP genel başkanı sayın DENİZ BAYKAL beye aynı komplo kurulmadımı,sistem hep aynı çalışıyor,sayın BAYKALA bu komployu yapanları çözebildinizmi?

Bugün bazı AB (AVRUPA BİRLİĞİ) devletlerinin sert yaptırımları ve uygulamaları var.

Acaba bunları yapan AVRUPALI bize bu önlemleri almakta haklımı, haklı çünkü tarih boyunca bir çok özgürlüğü ve dürüstlüğü biz AVRUPA içinde istismar ettik ve her türlü suça dönüştürdük.

AB sinsi bir plan ülkemiz için götürüyorsa doğru, yıllardır götürüyor fakat sahada bu oyunu bir kural ve sistem içinde oynuyor ve sistemi dürüstlük kaidesi üstünden taşıyor.

Herkes AMERİKA ve AVRUPA devletlerine gidiyor yaşamak için çünkü niye orda güvenli yaşamayı ve ekonomik rahatlığı buluyor.

Ondan sonrada herkes küfür ediyor arkadan ama ceplerde hep ABD ve AVRUPA pasaportu.

Rus pasaportu nadir,neden RUSLAR düşman kime göre düşman?

Yıllarca TAPINAK ŞÖVALYELERİ var diyen devlet büyüklerimiz oldu KAFKAS,GÜRCÜ kökenli bir türlü açıklayamadılar .Bunu ilk söyleyen eski İÇ İŞLERİ bakanımız sayın SADETTİN TANTAN kendisi GÜRCÜ kökenli arkasından merhum AYTUNÇ ALTINDAL oda ÇERKEZ kökenli vatandaşımızdı.

Aslında bu konu merak uyandıran toplumda bir konu çokça medya içinde konuşuldu ama hiçbir zaman bu söylemlerin gerçek altı doldurulmadı.

Neden?

Çünkü bu aslında bir yanlış ve kötü faaliyeti örtmek için yapılan içerde ve dışarda büyük bir faaliyetti.

Bu faaliyetlerin boyutu aslında LAİK cumhuriyeti savunan kesime vurulmuş en büyük darbeydi.

Bunu anlayabilmeniz için benim gibi hadiseleri hayatın içinde yaşamanız ve bu hadiselerin negatif CUMHURİYETİMİZE dönüşünü iyi anlamanız bizimde iyi anlatmamız gerekli.

2000 li yılların ortalarına doğru anımsadığım sayın SADETTİN TANTAN o dönemde YURT PARTİSİ genel başkanı olarak bir televizyonda açık oturumda gece geç saat HÜRRİYET holding sahibi sayın AYDIN DOĞAN beyefendi ile ilgili bir konuda kendisini eleştiriyor  sayın DOĞAN televizyona bağlanarak sayın TANTAN ile karşılıklı münakaşa etmeye başladılar o yayında anlaşılan sayın AYDIN DOĞAN beyin haklı olduğu sayın TANTAN’NIN aktardıklarının yanlış olduğu medya önünde ortaya çıktı.

Bir mücadeleye ömrünün kırk yılını vermişsen BAŞBAKANLIK arşivlerindeki TATAR POSTALARI ile bile  ilgilenirsin?

İlber Ortaylı hocaya sormak lazım TATAR postaları ve günümüzdeki saklanması ve korunması hakkındaki bilgisine başvurmak önemli konu.

MİT terör merkezindeki sorguda sorgucu bana şöyle söyledi,PKK yanlısı konuşma yap TİRİPOTA senin blogtaki okunma sayını iki yüz binlere çıkartalım:)

Sağ olun  istemez dedim,burda yazamazsam bir gün RUSYA medyasında yazarım diye içimden geçirdim:)

Onun için şişirilmiş kamuoyları hep toplumu maniple etmek içindir,aslında dışarda ve içerde başka hadiselerin ve örtülü operasyonların ya önünü kesmek yada kendi gizli yaptıkları operasyonların üstünü örtmek içindir.

Kibrit kutusu içinde saklamaya çalıştığınız asıl kişilikler patlarsa o zaman sizlere yıkım olur,ülkeninde önü açılır.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum