Kemal Kılıçdaroğlu gribal enfeksiyona yakalandı

Kemal Kılıçdaroğlu gribal enfeksiyona yakalandı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yakalandığı gribal enfeksiyon nedeniyle 3 gündür yatıyor. NGazete olarak geçmiş olsun diyoruz.

NGazete Özel

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu gribal enfeksiyona yakalandı. CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Haliç Kongre Merkezi’ndeki tanıtım toplantısı sonrasında rahatsızlanan Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir evde istirahat ediyor. 

Ateşi yükselen Kılıçdaroğlu’nun tedavisi evde devam ederken Kemal Kılıçdaroğlu’nun ses kısıklığı şikayeti devam ediyor. NGazete olarak kendisine geçmiş olsun diyoruz.

Gribal enfeksiyon nedir?

Gribal enfeksiyon (influenza) viral bir enfeksiyondur. İnsanlar genellikle “gribal enfeksiyon” terimini, grip benzeri belirtileri olan soğuk algınlığı veya mide virüsü gibi hafif hastalıkları tanımlamak için kullanmaktadır. Ancak gerçek gribal enfeksiyon bu hastalıklardan biraz farklıdır. 

Gribal enfeksiyon, ateş, vücut ağrıları, baş ağrısı, kuru bir öksürük ve boğaz yanması ya da boğaz ağrısı gibi belirtilere neden olmaktadır. Gribal enfeksiyon olan kişi kendisini her zamankinden daha yorgun ve daha az enerjik hissedebilmektedir. Belirtiler genellikle ilk 3-4 gün içinde en kötü halini almaktadır. Ancak, tamamen iyileşmek 1 ile 2 hafta kadar sürebilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler