Kate Middleton'ın cenazede taktığı kolyenin derin bir anlamı var

Kate Middleton'ın cenazede taktığı kolyenin derin bir anlamı var

Düşes Kate, 9 Nisan'da hayata gözlerini yuman Prens Philip'in dün gerçekleştirilen cenaze töreninde matem kıyafetini inci bir gerdanlıkla tamamladı. Kraliçe’nin hediyesi olan gerdanlığı daha önce Kate’in merhum kayınvalidesi Lady Diana 1982’de takmıştı.

99 yaşında vefat eden Edinburgh Dükü Prens Philip için düzenlenen cenaze törenine koronavirüs pandemisi nedeniyle Kraliyet üyeleri haricinde bir katılım olmadı. Windsor Kalesi'ndeki St. George’s Şapel'inde gerçekleştirilen törende, Kraliyet üyeleri Prens'e saygılarını sundu.

607bda6666a97c2af9164e46.jpg

Prens William'ın eşi Cambridge Düşes'i Kate Middleton siyahlar içinde törene katılırken, taktığı incili kolye dikkat çekti. Zira bu kolyenin çok özel bir anlamı vardı.

Kate Middleton'ın inci kolyesi sadece bir stil detayı olmaktan daha öteydi. Middleton'ın vefat eden kayınvalidesi Lady Diana, bu kolyeyi 1982'de Hampton Court Sarayı'nda bir ziyafette giymişti.

1970'li yıllarda Japonya tarafından Kraliçe'ye hediye edilen kolye, Kraliyet mücevher koleksiyonunun bir parçası olmasının yanı sıra Kate Middleton'ın Prens Philip'e saygılarını sunma yöntemi olarak nitelendirildi.

BALAYI BROŞU

607bda56ae298b3f67a08e2d.jpg

Kraliçe, matem kıyafetine büyükannesi Kraliçe Mary’den yadigar elmas bir broş taktı. Kraliçe bu broşu ilk kez balayında takmıştı. Son yıllarda ise torunu Prens Harry’nin düğününde kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler