Kate Middleton kimdir, işte merak edilenler

Kate Middleton kimdir, işte merak edilenler

Kate Middleton, hakkında çıkan gündemdeki son haberlerin ardından kariyeri ve hayatı ile merak edilen isimler arasında yer alıyor

Kate Middleton, hakkında çıkan gündemdeki son haberlerin ardından kariyeri ve hayatı ile merak edilen isimler arasında yer alıyor. Galler Prensesi olan Kate Middleton, Prens William ile 2001 yılında üniversite eğitimi sırasında tanıştıktan sonra ilişkilerini ilerletmeye başlamıştır.

10 yıllık ilişkinin ardından evlilik töreni gerçekleştiren çift, 29 Nisan 2011 tarihinde görkemli düğünle kraliyet ailesi tarihine isimlerini kazımıştır. Kate Middleton, soylu bir aileden gelmeyen bir isim olduğu için aynı zamanda kraliyet ailesi içerisinde de bir ilke imza atmıştır. Peki, Kate Middleton kimdir, kaç yaşında? İşte, o isim hakkında detaylı bilgiler
Kate Middleton, tam adıyla Catherine, Duchess of Cambridge, Birleşik Krallık'ta Prens William'ın eşi ve Cambridge Düşesi olarak bilinir. 9 Ocak 1982 tarihinde Reading, Berkshire, İngiltere'de doğmuştur. Kate ve William 2001 yılında St. Andrews Üniversitesi'nde öğrenciyken tanışmışlar ve 29 Nisan 2011 tarihinde Westminster Abbey'de görkemli bir düğünle evlenmişlerdir.
Evlenmelerinin ardından Kate, resmi olarak Kraliyet Ailesi'nin bir üyesi olmuş ve çeşitli resmi görevlerde bulunmaya başlamıştır. Kate ve William'ın üç çocuğu vardır: Prens George (2013 doğumlu), Prenses Charlotte (2015 doğumlu) ve Prens Louis (2018 doğumlu).
Duchess of Cambridge olarak Kate, çeşitli hayır işleri ve sosyal nedenlerle ilgilenir, özellikle çocukların eğitimi, zihinsel sağlık ve erken çocukluk dönemi gelişimi üzerine yoğunlaşmıştır. Kamusal figür olarak, stili ve davranışlarıyla geniş bir takipçi kitlesinin beğenisini kazanmış ve dünya çapında medyanın dikkatini çeken bir kişilik haline gelmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler