‘KAŞIKÇI CİNAYETİ EMRİNİ KRAL SALMAN DEĞİL SUUD HÜKÜMETİ VERDİ!’

‘KAŞIKÇI CİNAYETİ EMRİNİ KRAL SALMAN DEĞİL SUUD HÜKÜMETİ VERDİ!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan Washington Post gazetesine Kaşıkçı cinayetini kaleme aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Washington Post gazetesine Kaşıkçı cinayetini kaleme aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaleme aldığı makalede, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinin ardından Türkiye'nin duruşunu anlattı.

 

Emri Veren Kral Salman Değil De Kim?  

 

Erdoğan, "Kaşıkçı'yı katletme emri Suudi hükümetinin en üst makamlarından geldi. Emri Suudi hükümetinin en üst makamlarından geldi. Emri Kral Selman'ın verdiğine inanmıyorum. Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmesi emrini Hadim ül-Haremeyn Kral Salman’ın verdiğine inanmam kesinlikle mümkün değildir" dedi.

 

‘Kaşıkçı,Soğukkanlı Biçimde Suikast Timince Öldürüldü’

 

Erdoğan, "Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı cinayetine ilişkin cevaplaması gereken pek çok soru var. Gayretlerimiz neticesinde tüm dünya, Cemal Kaşıkçı’nın soğukkanlı biçimde bir suikast timi tarafından öldürüldüğünü öğrendi. Cinayeti işleyenlerin, Suudi Arabistan’da derdest edilen 18 şüphelinin içinde olduğunu biliyoruz.’’ sözlerini kullandı.

 

Kanıtları ABD Dahil Tüm Dostlarla Paylaştık!

 

Erdoğan,son olarak,‘Kaşıkçı'nın katlinin üzerinden bir ay geçti, kendisi, en azından İslami usullere uygun şekilde defnedilmeyi hak etmektedir. Elimizde bulunan kanıtları, Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere tüm dost ve müttefik ülkelerle paylaştık. Cenazesini bulup cinayeti aydınlatmak boynumuzun borcu" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler