Karagümrük 0-2 Galatasaray (Maç sonucu)

Karagümrük 0-2 Galatasaray (Maç sonucu)

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın açılış mücadelesinde VavaCars Fatih Karagümrük ile Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Adana Demirspor beraberliği, Kayserispor yenilgisi ve berabere sonuçlanan Alanyaspor sınavı... 3 haftadır galip gelemeyen ve zirveden uzaklaşmak istemeyen Galatasaray, Karagümrük deplasmanında şeytanın bacağını kırdı. 457 gün sonra formasına kavuşan Emre Taşdemir ve İspanyol yıldızı Mata'nın golleriyle 2-0 kazanan Aslan puanını 21'e çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın açılış mücadelesinde VavaCars Fatih Karagümrük ile Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Bir kırmızı kartın çıktığı, VAR'dan iptal edilen iki golün olduğu maçta kazanan Galatasaray oldu: 0-2

Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri 60. dakikada 457 gün sonra formasına kavuşan Emre Taşdemir ve 85. dakika İspanyol yıldız Juan Mata kaydetti. Tecrübeli oyuncu Galatasaray formasıylailk golüne de imza atmış oldu.

GOL | Sağ kanatta topla buluşan Rashica'nın ceza sahasına çevirdiği topa Emre Taşdemir kafayı vurdu. Top yere çarparak filelere gitti: 0-1

GOL | Emre Taşdemir'in soldan içeriye çevirdiği topa Juan Mata vurdu, kaleci gole izin vermedi. Dönen topu takip eden Mata düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-2

  1. dakikada VavaCars Fatih Karagümrük'te Adnan Uğur, VAR incelemesi sonrasında direkt kırmızı kart gördü.
  2. dakikada köşe vuruşundan ceza sahasına gönderilen topa Nelsson kafayı vurdu. Kaleci Viviano'dan dönen topu Emin Bayram tamamladı. VAR kontrolünün ardından faul olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.

Bu sonuçla 3 maç sonra kazanan Galatasaray puanını 21'e çıkarırken 2 hafta sonra kaybeden VavaCars Fatih Karagümrük ise 12 puanda kaldı.

Maçtan önemli anlar

12. dakikada Caner'in sol çaprazdan şutunda top savunmadan döndü. Dönen topa Jimmy Durmaz vurdu. Savunmaya çarpan top kornere gitti.

13. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Oliveira, iki rakibinden sıyrılarak şutunu çekti. Savunmaya çarpan top kornere gitti.

33. dakikada Karagümrük'te Adnan Uğur, VAR incelemesi sonrasında direkt kırmızı kart gördü.

51. dakikada köşe vuruşundan ceza sahasına gönderilen topa Nelsson kafayı vurdu. Kaleci Viviano'dan dönen topu Emin Bayram tamamladı. VAR kontorlünün ardından faul olduğu gerekçesiyle gol iptal edildi.

GOL | 60. dakikada sağ kanatta topla buluşan Rashica'nın ceza sahasına çevirdiği topa Emre Taşdemir kafayı vurdu. Top yere çarparak filelere gitti.

GOL | Galatasaray, Mata'nın attığı golle skoru 2-0'a taşıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler