Karadeniz'de Narkotik Operasyonu: 6 Şüpheli Yakalandı
İstanbul açıklarında jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerinin ortak düzenlediği uyuşturucu operasyonunun detaylarını aktaran İçişleri Bakanlığı, organize suç örgütü üyesi 6 şüphelinin yakalandığını belirtti.
Uyuşturucuyla mücadele, karada olduğu gibi denizde de aralıksız şekilde devam ediyor.
Bu kapsamda Karadeniz'de jandarma ve Sahil Güvenlik ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı.
ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÜYESİ 6 ŞÜPHELİ YAKALANDI
İstanbul açıklarında gerçekleştirilen operasyonun detaylarını ise İçişleri Bakanlığı sosyal medya platformu X hesabı üzerinden aktardı.
Bakanlık paylaşımında organize suç örgütü üyesi olduğu belirlenen 6 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
İstanbul açıklarında Jandarmamız ve Sahil Güvenliğimiz tarafından düzenlenen ortak operasyonda; 200 kg Skunk ele geçirildi.
— T.C. İçişleri Bakanlığı (@TC_icisleri) April 14, 2026
Organize suç örgütü üyesi 6 şüpheli yakalandı.
Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı… pic.twitter.com/ZgYeT3ejTv
"200 KİLO UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ"
200 kilo 'skunk' türü uyuşturucu maddenin ele geçirildiği de belirtilen paylaşımda, ayrıca şu sözlere yer verildi:
Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı ve Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ile Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kırklareli ve İstanbul İl Jandarma Komutanlıkları ile Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen ortak operasyon sonucunda;
Karadeniz'de 'uyuşturucu kaçakçılığı' ağı ortaya çıkarıldı ve İstanbul açıklarında yakalanan bir teknede gizlenmiş halde 200 kg uyuşturucu madde ele geçirildi.
"HEM KARADA HEM DE DENİZDE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYORUZ"
Kahraman jandarmamız ve Sahil Güvenliğimiz ile hem karada hem de denizde uyuşturucuyla mücadelemize devam ediyoruz.
Daire Başkanlığımızı, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığımızı, İl Jandarma Komutanlıklarımızı, kahraman jandarmamızı, Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.