Kanlı Kartal...

Tüm Müslüman aleminin ramazan ayını kutlarım, umarım bu ramazan ayımızda dünyadaki savaşlar biter tekrar barış içinde yaşamak nasip eder ALLAHIMIZ.
İyilerin galip geldiği bir dünya TANRIDAN istememiz gerekli olduğunu düşünüyorum.
2006 yılının ekim ayında KANAL D televizyonu SAĞIR ODA dizisi başladığında, dizi karakterlerini diziyi seyrederken gördüğümde gülüyordum çünkü onlar daha evvel teker teker yakınımda beni izlemişlerdi.
Dizi devam ederken bulunduğum yere bir tip geldi akşam saatleri beni izlemeye başladı, fakat ürkütücü bir tip devamlı tedirgin olduğumdan çekmecemdeki tabancamı hemen hazırladım belime koydum.
Yarım saat kadar bulunduğum koridorda ürkütücü hali ile tur attıktan sonra gitti içimden oh dedim.
Baktım bir hafta sonra diziye yeni bir karakter girdi dizideki adı YURİ KRAKOV kod adı KANLI KARTAL dizideki rolü UKRAYNALI bir NAZİ ve şimdi Ukrayna’da olan vahşetlerin hepsini uygulayan barbar cani bir tip özelikle CİA ve OPUS DEİ tarikatı ile bağlantılarını aynen dizide canlandırıyor.
Gerçek hayatta oyuncunun adı sayın UMUT KARADAĞ.
O günler gerçek hayat ile sanal hayat bir birine girdi, sonunda vücut dayanmadı dizinin bitimindeki gibi ağar rahatsızlandım ve aynı dizinin sonundaki gibi hastaneye kaldırıldım.
Dizi UKRAYNA ve NAZİZİM konusunu çok iyi irdelemiş bugün ne yaşıyorsak UKRAYNA RUSYA savaşında dizinin içinde tarihi hadiselerden başlayarak bugüne gelişinin ve savaş meydanında UKRAYNALI FAŞİST NAZİ ordularının yaptığı vahşeti gösteriyor.
Şehit NECİP HABLEMİTOĞLU ve şehit UĞUR MUMCU hadisesini birleştirerek dizide vermişler doğru verileri yükleyerek, Hablemitoğlu suikastinin sanığı GÖKHAN NURİ BOZKİR müstafi Özel harp mensubu Ukrayna’da uzun yıllar yaşadıktan sonra buraya gelmesinden Ukrayna sahasında ülkemizle bağlantılı NAZİ yapılanmalarını çok daha iyi tespit ederiz.
2002 yılında İstanbul Florya mahallesinde yalnız iki köpeği ile yaşayan bir ALMAN hanımefendinin BIÇAK ile katledilmesi ve hala faili meçhul bir dosya olarak kalması HABLEMİTOĞLU suikastinden evvel olan bu BIÇAK ile insan katletmeler bize bir şeyi gösteriyor.
Türk GLADİO’ sisteminin NAZİZİM ile bağlantısı ve özellikle BIÇAK kullanılması ikinci dünya harbinde BOŞNAK ve ARNAVUTLARDAN oluşan NAZİ tümeni HANÇER BİRLİĞİNİN var olduğunu hala bir canlı organizma olarak yaşadığını gösteriyor.
Birde neyi?
Mardin’de bulunduğum dönemde em. Albay HASAN ATİLLA UĞUR beyin orda kurduğu BIÇAK timini.
O dönemde MARDİN İL Jandarma Alay Komutanı albay RIDVAN ÖZDEN beyin şehit edilmesinde bu BIÇAK timinin üstünde şüpheler yoğunlaşmıştı.
Bunlara 1971 yılında öldürülen İSRAİL Devleti Baş Konsolosu EFRAİL ELROMU eklersek tüm bağlantıları buluruz nedir bu EFRAİL ELROM bir NAZİ avcısıydı 1961 yılında Adolf Eichmann yakalayan ekiptendi ve UKRAYNA kökenli bir Yahudiydi.
Ukrayna savaşında RUS ordusu FAŞİZİM,NAZİZİM ile çarpışıyor.
Bu konuyu kapatırken bir hadise Pazar günü çarptı gözüme KOZMİK ALBAY kitabının yazarı em. Albay sayın ERKAN YILMAZ BÜYÜK KÖPRÜ bana Twiiter sayfasını kapatmış ben mahkemeler dahil adli bilişimcilerin verdiği raporlarla ispatlanmıştır hayatımda sosyal medya kullanıcısı olarak kimseye edepsiz söz kullanmadım.
Tamamen bilgime dahil konuları söylerim ve sorarım, tabi sadece ERKAN albayım değil, uzun zaman TÜRKİYEDE görev yapan 1998 de Non Grate Persona(istenmeyen adam)ilan edilen BEBEK KATİLİ APOYU elinde gezdirirken elimizden kaçtı numarası ile CİA yetkililerine teslim eden em. ALBAY SAVAS KALENDİRİDİS aynı günlerde sayfasını şahsıma kapatmış.
Bu benim hayatım boyunca bu konularda nasıl dürüstçe yaşadığımı ve çalıştığımı gösterir.
Gladyatör ARENA ister sevgili duayen gazeteci eski hemşeri köylümüz sayın UĞUR DÜNDAR beye haber yolluyorum gel bir röportaj yapalım Yeşilyurt mahallesinden o güzel nostaljik günlerden İSVİÇRE devletine giden maceraları büyük televizyon üstadı olarak halka yansıtalım.
Herkese iyi çalışmalar.
SAYGILARIMLA,
ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.