KANLI 1 MAYIS 1977

Sevgili okuyucularım,hepinize iyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.

Yıllardır büyük anlatımlara neden olmuş bazen efsanelere dönüştürülmüş bazende büyük yalanların söylendiği ama hiçbir zaman gerçeğin tam manası ile anlatılamadığı bir olaydır kanlı 1 mayıs 1977 işçi bayramı.

1 mayıs 1977 katliamını kimlerin yaptığı hep merak edilmiştir, ben o zaman söyleyeyim ERGENEKON yani NATO'nun uzantısı STAY BEHIND(GERİDE KALANLAR) yapmıştır.

Neden yapmışlardır böyle bir katliamı çok açık ve net söyleyeceğim, ne kominizim korkusu,ne orgeneral NAMIK KEMAL ERSUN cuntası yada diğer nedenler.

1977 1 mayıs katliamı 1980 ihtilalinin zemininin ilk yol haritası aynı zamanda buna paralel gidebilecek tüm siyasi, ekonomik,askeri sistemin 12 eylül 1980 darbesi ile sonlanmasının yapı taşıdır.

Operasyon nasıl yapılmıştır,dönemin YIKICI FAALİYETLER KONTRKOMİNİZİM dairesi, ÖZEL HARP DAİRESİ ve emniyet genel müdürlüğü  İstanbul siyasi şubesi (1.ŞUBE SOL MASA) görevlileri içinden özel seçilmiş emniyet mensupları ile operasyon hazırlanmıştır.

Operasyon amiri dönemin MİT İstanbul bölge başkan yardımcısı INTERCONTINENTAL otelinin ikinci katından cepheden alana hakim konumda aşağıdaki  saha elemanlarını sol örgütler içindeki ajan kadrolarına verilen önceden direktiflerle alanda panik hareketlenme provokasyon yapıldıktan sonra operasyon AMİRİ bir yerden MİT kendi telsizleri ile sahada çeşitli yerlere dağıtılmış personel ile ateş açılmasının emrini verdikten sonra,bunun en önemli örneği SULAR İDARESİ üstündeki kişilerdir,çünkü bunlar net fotoğraflanmış ve kim oldukları belli olmuştur.

Arkasından İSTANBUL Emniyet Müdürlüğünden teslim tesellüm usulüne göre alınan telsiz ile aşağıdaki operasyon için hazırlanmış konuya özel dahil edilmiş polis birimleri ile sahanın dağıtılmasında görev yapılmış aynı anda panzerlerde saha ciddi anlamda siren çalınarak panik havasında kalabalık dağıtılmaya çalışılmıştır.

Aslında hiç bu kadar kanlı olması düşünülmeyen bu KONTRA OPERASYON maalesef bir bilinçsiz hata ile kazancı yokuşu başına çekilen bir FIAT 50 NC kamyon yüzünden panik halinde kaçan işçi ve emekçilerin orada sıkışması ile KATLİAMA dönüşmüştür.

Tarihimizin acı olayıdır,bu hadiseden sonra 12 eylül 1980 darbesine gelen süreçte KENAN EVREN FAŞİST darbesini bu ülkeye musallat eden işte bu ERGENEKON örgütünün NATO ve DERİN AMERİKA'YA bağlı kanlı gurubudur.

Bu kanlı hadiseden sonra tüm eylemleri de 1980 yılına kadar bu ekipler yapmıştır.

12 eylülden sonrada günümüze kadar gelen tüm kontra faili meçhul suikast, sabotaj ve provokasyonları bunların yetiştirdikleri gerçekleştirmiştir.

Burada DEVLETİN KURUMLARINI hedef almak ve suçlamaktan çok bu yapılanmanın tamamı hangi potada buluşuyor ve enerji topluyor ve bu enerji kimlerin siyasi direktifleri ile hareket ediyor ona bakın.

Bermuda ŞEYTAN ÜÇGENİ gibi bu ÜÇGEN yapının içine girip enerji oluşturanlar çok kısa zamanda askeri,sivil bürokraside,siyasette hızlı çıkış yapıp önemli yerlere geldiler mi ona bakmak lazım.

DİSK genel başkanı merhum KEMAL TÜRKLER o gün bu kontra yapının ateşinden kurtulmuştur ama 12 eylüle çok az kalmış aylarda MERTERDE evinin önünde ŞEHİT edilmiştir,diğer tüm şehitlerimiz gibi,VATAN SAĞOLSUN.
BEYAZ YAKA,BEYAZ GÖMLEK
güzel ÖRTÜDÜR.

SAYGILARIMLA...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.