Kadınların hoşlanma belirtileri! Bu davranışlar ele veriyor!

Kadınların hoşlanma belirtileri! Bu davranışlar ele veriyor!

Kadınları anlayabilmek sanıldığı kadar kolay olmaz. Özellikle ilişkilerde ya da tanışma dönemlerinde bir kadınının karşısındaki kişiye ilgi duyup duymadığını anlamak çok zor olur. Çünkü kadınlar bazen anlaşılmamak için kendisini gizler...

Kadınları anlayabilmek sanıldığı kadar kolay olmaz. Özellikle ilişkilerde ya da tanışma dönemlerinde bir kadınının karşısındaki kişiye ilgi duyup duymadığını anlamak çok zor olur. Çünkü kadınlar bazen anlaşılmamak için kendisini gizler. Fakat farkında olmadan yaptıkları bazı davranışlar duygularını ele verir. Bakışları, duruşu ve konuşmasındaki değişimler kadınların duygularını ele veren detaylar arasında yer alır. Peki, kadınları birinden hoşlandıklarında ne yapar? Bunun yanıtını Posta.com.tr okurları için araştırdık.

Kadınlarda aynı erkekler gibi birinden hoşlandıklarında bunu en başında gizlemek ister. Duygularının belli olmasından korkarlar. Ancak görüştüğünüz ve bir ilişki aşamasında olduğunuz bir kadının sizden gerçekten hoşlandığını anlamak istiyorsanız bunun için çok basit yollar var. "Bir kadının benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım?" diyorsanız bu yazımız tam size göre.

BAKIŞLARINA DİKKAT EDİN

Gözler her zaman kalbin aynası olur. Bir kadın sizden gerçekten hoşlanıyorsa bunu bakışlarıyla farkında olmadan belli eder. Hoşlanan bir kadın buluştuğu erkekten bakışlarını asla ayırmaz.

Göz göze geldiğinizde anda ince ve anlamlı bakışlar atmayı ihmal etmezler. Bu tamamen sizinle ilgilendiğinin göstergesi olur.

Gözlerinize derin derin baktıkça birbirinize duygularınızı açıklamanız da daha kolay olur. Bu sebeple buluşmalarınızda bakışlarınızı kaçırmayın.

VÜCUT DİLİ İLE KENDİNİ ELE VERİR

VÜCUT DİLİ İLE KENDİNİ ELE VERİR

Bazen ağzınızdan çıkan cümlelerle vücudu dilinizin anlatmak istediği şeyler bambaşka olabilir. Her insanın vücut dili aslında tüm gerçekleri söyler. Vücut dili akıldan geçenleri anlamak için doğru sonuçlar verir.

Eğer hoşlandığınız bir kadınla buluştuğunuzda dizleri size dönük bir pozisyonda oturuyorsa, konuşurken size doğru hafif eğiliyorsa, gözlerinizin içinde bakıyorsa ve en ufak durumlarda bile minik temaslarda bulunuyorsa muhtemelen o da sizden çok hoşlanıyor demektir. Bu davranışlar kadınlar hoşlanma belirtileri olarak gösterilebilir.

SÜREKLİ KARŞINIZA ÇIKAR

SÜREKLİ KARŞINIZA ÇIKAR

Kadınlar gerçekten hoşlandıklarında bir an olsun sizde uzak kalmak istemez. Sürekli bir yerlerden karşınıza çıkarlar ya da görüşmek isterler.

Örneğin siz iş çıkışında ya da öğle molasında bir kahve almak istiyorsanız o da mutlaka aynı saatlerde orada olur ya da akşamları yürüyüş yapıyorsanız anında karşınıza çıkabilir. Bu rastlantılar onun hoşlandığı belli etmesinin bir diğer yolu olabilir.

Her zaman sizinle aynı mekana gidiyorsa muhtemelen artık sizle olmak istediğini anlamanız için uğraşıyor olabilir. Sürekli rastlantılar ve karşılaşmalar duyguları mutlaka ele verir.

TEMAS ETMEK

TEMAS ETMEK

Kadınlar, hoşlandıkları erkeğin karşısında her zaman gülümsemeyi tercih eder. Mutlu oldukları için enerjileri bir an olsun azalmaz. Kadınların en bariz hoşlanma belirtisi konuşurken temas kurmaları olabilir.

Konuşurken erkeğin omzuna, koluna ya da eline dokunmayı ihmal etmezler. Bu küçük dokunuşlar kadınların duygularını ele veren detaylar arasında yer alır. Bu sebeple buluştuğunuzda bu hareketleri yapıp yapmadığına mutlaka dikkat edin.

BULUŞMAK İSTERLER

BULUŞMAK İSTERLER

Kadınlar hoşlandıkları bir erkekle sürekli vakit geçirmek ister. Saatlerce sohbet etmek ve konuşmak için can atarlar. Buluşmayı sonlandırmayı asla istemezler. Çeşitli bahanelerle buluştuğunuzda daha fazla kalmanız için ısrar ederler.

Daha sık görüşmek için birçok adım atarlar. Bir kadın eğer sürekli buluşmak istiyorsa muhtemelen size karşı duyguları çok yoğun olabilir. Çünkü kadınlar hoşlandıkları erkekten bir saniye olsun ayrı kalmak istemez. Ancak artık görüşmek istemiyorsa orada ilişkiyi sonlandırmanın vakti gelmiş olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler