Kabine toplandı, AKP'li hesap duyurdu: Müjdeler geliyor, hayırlı olsun

Kabine toplandı, AKP'li hesap duyurdu: Müjdeler geliyor, hayırlı olsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kabine toplandı. Gündemde asgari ücret, emekli ve memura yapılacak zamlar var. AKP'ye yakın ANKARA KULİSİ hesabından konu ile ilgili faş bir paylaşım geldi.

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Kamu çalışanlarının Temmuz maaşları hangi oranda artacak? Merakla beklenen soruların cevapları için gözler kabine toplantısına çevrilmiş durumda.

Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Akıllardaki bir diğer soru da Kurban Bayramı tatilinin 9 güne uzatılıp uzatılmayacağı. Bayram ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü resmi tatili birleştirilecek mi? Bu konu hakkındaki nihai kararın da toplantıda verilmesi bekleniyor.

Tüm bu gelişmeler gündemin en önemli meşguliyet maddesi olarak sıcaklığını korurken sosyal medya platformu Twitter'da ANKARA KULİSİ kullanıcı adıyla yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken sosyal medya kullanıcısından flaş bir paylaşım geldi.

AKP'ye yakın bir hesap olarak tanınan ANKARA KULİSİ, Erdoğan'ın kabine sonrasında açıklayacağı müjdelere işaret ederek şu paylaşımı yaptı:

Cumhurbaşkanı @RTErdogan
dan müjdeler bekleniyor Şimdiden hayırlı olsun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler