Jahrein, AKP’li vekilin organizasyonuna katılan fenomenleri açıkladı

Jahrein, AKP’li vekilin organizasyonuna katılan fenomenleri açıkladı

Jahrein kullanıcı adlı eski Twitch yayıncısı, AKP İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak’ın sahur organizasyonuna katılan sosyal medya fenomenlerinin kim olduklarını bir bir açıkladı.

AKP İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, Twitter’dan yaptığı paylaşımda sosyal medyadan davet ettiği 25 kişiyle Çengelköy’de sahur yaptığını açıkladı. Jahrein’in Tweeti eleştirel bir şekilde alıntılaması üzerine ikili arasında gerginlik yaşandı.

DİKKAT ÇEKMEK İÇİN TWEET ARADIĞINI DÜŞÜNECEĞİZ

Jahrein’in paylaşımına karşın ise AKP İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak, “Biraz daha zorlarsan dikkat çekmek için sürekli sayfa yenileyip cevap yazacak tweet aradığını düşüneceğiz” sözlerine yer verdi.

"SAHTE SAMİMİYET İŞİNİ BYÜKLERİNDEN İYİ ÖĞRENMİŞSİN"

Jahrein ve Rümeysa Kadak arasındaki gerginliğin devam etmesi üzerine 20 kere Twitch yayınına çağırdığı halde kontağı Rümeysa Kadak’ın kestiğini belirten Jahrein, “Sahte samimiyet işini büyüklerinden iyi öğrenmişsin Rümeysa. Tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

“SANA OLUMLU DÖNÜŞ YAPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM”

AKP İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak “Yayın daveti için yazdığını kabul edeceğini beklemiyordum. Söz verdiğim Twitch yayıncıları oldu ama sana olumlu dönüş yaptığımı hatırlamıyorum” şeklinde karşılık verdi.

JAHREIN SAHURA KATILANLARIN KİM OLDUĞUNU AÇIKLADI

Tartışmalar sonrası ise Jahrein, sahur programına kimlerin katıldığını sosyal medya hesabından paylaştı. Katılan gençlerin TÜGVA ve AKP’ye yakın olduklarını dile getiren Jahrein yaptığı paylaşımlar sonrasında, Mina Kahraman isimli kadının kendisini “gavur” ve “it” diye tehdit ettiğini de açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler