İzzet Yıldızhan: Kaç gündür aileme, çoluk çocuğuma ve bana...

İzzet Yıldızhan: Kaç gündür aileme, çoluk çocuğuma ve bana...

İzzet Yıldızhan, "Kaç gündür aileme, çoluk çocuğuma ve bana çok ciddi hakaretler ediliyor" dedi. Ünlü türkücü, dört bin kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

Üç ayrı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan İzzet Yıldızhan, tv8'de yayınlanan '2. Sayfa' programında, kızlarının "İşte benim sevgilim" demesi gibi bir durumun söz konusu olamayacağını söylemişti.

"BENİM KIZIM FLÖRT FALAN YAŞAYAMAZ"

58 yaşındaki türkücü, "Kızlarımın eş seçme şansı yok! Karşıma eş getirme şansı yok! Benim kızım öyle flört falan yaşayamaz. Bir kızla erkeğin aynı evde yaşamasına karşıyım" demişti.

"ÇOK AYIP DEĞİL Mİ?"

Önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere takılan İzzet Yıldızhan, kızlarıyla ilgili açıklamaları nedeniyle kendisine ve ailesine karşı sosyal medyada yapılan ve hakarete varan yorumlara tepki gösterdi.

Hukuki sürecin başladığını belirten şarkıcı, "Kaç gündür aileme, çoluk çocuğuma ve bana çok ciddi hakaretler ediliyor. Ölmüş anneme bile hakaretlere varan yorumlar yapıldı. Çok ayıp değil mi? Ölmüş insana hakaretler edilir mi? Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok" dedi.

DÖRT BİN KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Yıldızhan, "Bu klavye delikanlılarına sesleniyorum; 'yüreğiniz varsa gelin yüzüme hakaret edin'. Dört bin kişi hakkında suç duyurusunda bulundum. Herkes cezasını çekecek. Asla hiçbirini affetmeyeceğim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler