İzelman'dan Uluslararası Karikatür Yarışması

İzelman'dan Uluslararası Karikatür Yarışması

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzelman, otoparklar konusunda toplumsal duyarlılığın gelişmesi için karikatür yarışması düzenliyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzelman A.Ş işbirliği ile otoparklar konusunda toplumsal duyarlılığın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bir karikatür yarışması düzenleniyor.


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kentli kültürünü geliştirmeyi esas alan anlayışı ile her yıl birçok proje hayata geçirilmekte. Şehir içi trafik yoğunluğunu ve şehir merkezindeki araç birikimini azaltmak için otopark sayısı her geçen gün arttırılmaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZELMAN A.Ş. işbirliği ile düzenlenen ‘’Otopark’’ konulu ulusal karikatür yarışması ile otopark kullanımına yönelik toplumsal duyarlılığın arttırılması hedefleniyor.

Tüm amatör ve profesyonel çizerlerin 07 Şubat 2022 tarihine kadar başvuru yapabileceği yarışmaya ilişkin detaylara "kultursanat.izmir.bel.tr" sayfasından ulaşılabilecek. Pandemi nedeniyle başvuruların sadece elektronik ortamda yapılabileceği yarışmaya ilişkin tüm gönderimler ise “yarisma@izelman.com.tr” adresi üzerinden sağlanacak. Sonuçlar ise 15 Şubat 2022’de açıklanacak.

Seçici Kurul’da kimler var?

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilkini düzenleyeceği karikatür yarışmasının jürisinde Prof. Dr. Adnan Oğuz Akyarlı (İZELMAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı), Kadir Efe Oruç (İzBB Kültür ve Sanat Dairesi Başkanı), Lütfü Dağtaş (Gazeteci), Ercan Baysal (Karikatürist) , Birol Çün (Karikatürist) , Cemal İlkbahar ( Karikatürist ) ve Ömer Çam (Karikatürist) yer alıyor.

izelman-karikatar-yarcumasc-tarihsiz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler