İzelman Sanat Durağı Projesi Kapsamında Öykü Yarışması Düzenlenecek

İzelman Sanat Durağı Projesi Kapsamında Öykü Yarışması Düzenlenecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzelman'ın düzenlediği Sanat Durağı Projesi kapsamında öykü yarışması düzenlenecek. Konu başlıkları ile yazılacak öyküler 28 Ocak tarihine kadar edebiyat@izelman.com.tr adresine iletilebilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kentli kültürünü geliştirmeyi esas alan anlayışı ile her yıl birçok proje hayata geçirilmektedir. Bu projelerden biri olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZELMAN A.Ş. tarafından kentin kültür ve sanat hayatında sürdürülebilir üretimin sağlanmasına yönelik tasarlanan "Sanat Durağı Projesi" kapsamında ve kısa öykü kategorisinde öykü yarışması düzenleniyor.

Sanat Durağı Projesi kapsamında seçilen öyküler Kiosklara yüklenecek ve İzmirliler tarafından okunabilecek.

*Sanatın İyileştirici Yönü,

* Dayanışma,

*Benim İzmir'im ve

*Serbest

Konu başlıkları ile yazılacak kısa öyküleri 18 yaş ve üzeri katılımcılar edebiyat@izelman.com.tr adresine 28 Ocak tarihine kadar iletebilir.

Yarışmanın seçici kurulunda;

İZELMAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Adnan AKYARLI, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanı K. Efe ORUÇ, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kütüphaneler Şube Müdürü Neziha İNCEGÖZ Editör - Yazar Melik YILMAZER ve Tarihçi – Yazar Dr. Asil KAYA bulunuyor.

Yarışmanın sonuçları @izmirbüyüksehirbelediyesi, @izelman_gm, @izbbkultursanat sosyal medya hesaplarında 9 Şubat 2022 tarihinde yayınlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler