İYİ Parti'den af karşıtı kampanya

İYİ Parti'den af karşıtı kampanya

İYİ Parti, MHP'nin Meclis'e sunduğu af tasarısına karşı, sosyal medya üzerinden kampanya başlattı


İYİ Parti resmi twitter hesabında, “PKK terörünü besleyen uyuşturucu satıcıları affedilemez”, “Dolandırıcılar Çiftlik Bank'ın failleri affedilemez” şeklinde afişler yayınlandı. Afişleri, İYİ Parti yöneticileri, milletvekilleri ve teşkilatları da sosyal medya hesaplarında paylaştı.

‘Aylan bebeğin katilleri’

i2.jpg


İYİ Parti, MHP milletvekilleri tarafından TBMM'ye sunulan kanun teklifine karşı çıkıyor. Partinin resmi twitter hesabından af teklifine ilişkin afişlerde, “Dolandırıcılık ve Nitelikli Dolandırıcılık da af kapsamında. Vatandaşlarımızı dolandıran tosunların Affına Hayır… “Uyuşturucu Madde İmalatı ve Ticareti” af kapsamında. Çocuklarımızı zehirleyen ve PKK'yı besleyen torbacı Affına Hayır… Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti af kapsamında. Aylan bebeğin katillerinin Affına Hayır” ifadeleri yer aldı.

Dolandırıcılık ve nitelikli dolandırıcılığa karşı hazırlanan afişte, Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla tanınan ‘Tosun' lakaplı Mehmet Aydın'ın fotoğrafı, Göçmen kaçakçılarına af getirecek maddeye karşı da 2015 yılında karaya vuran fotoğrafıyla yürek yakan 3 yaşındaki Aylan Bebek kullanıldı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da afişleri paylaşarak, “Gençliğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerinin; Affına Hayır, Milleti dolandıran tosuncukların; Affına Hayır, Organize suç örgütlerinin; Affına Hayır, Evrakta sahtecilik yapanların; Affına Hayır, Önüne geleni tehdit edenlerin; Affına Hayır” diye yazdı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler