İstanbul'da İki Cani, Sürücüyü Eşi ve Çocuklarının Yanında Komaya Soktu

İstanbul'da İki Cani, Sürücüyü Eşi ve Çocuklarının Yanında Komaya Soktu

Büyükçekmece’de iki kişi, yol verme nedeni ile tartıştıkları otomobil sürücüsünü, eşi ve çocuklarının yanında öldüresiye dövdü. Kavga sonrası kaçan saldırganlar aynı gün yakalandı.

İstanbul Büyükçekmece'de trafikte tartıştığı kişiyi darbeden 2 şüpheli gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Hadımköy Yolu Caddesi Büyükçekmece kesiminde meydana geldi. İddiaya göre, otomobilin sürücüsü ve yanındaki kişi, başka bir otomobilin sürücüsü ile yol verme nedeni ile tartışmaya başladı.

Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede iki tarafın kavgasına dönüştü. Kavgada 2 kişi, aracında eşi ve çocuğu da bulunan sürücüyü öldüresiye dövdü. Kavga çevredekilerin araya girmesi ile son buldu.

Sürücüyü dövdükten sonra otomobiline binen 2 kişiye çevredekiler tepki gösterirken, saldırganlar olay yerinden ayrıldı. Saldırıya uğrayan sürücü, Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu.

EMNİYET ÇALIŞMA BAŞLATTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "kasten yaralama-hakaret-trafik güvenliğini tehlikeye sokma" suçlarıyla ilgili bazı basın yayın kuruluşlarında "Akan trafikte durup kavga ettiler" başlığıyla yer alan haberlere istinaden çalışma başlattı.

Ekipler, tehlikeli şekilde araç kullanan sürücü E.D'nin, H.S'nin kullandığı aracın önüne kırarak aniden fren yapması sonucu kazaya sebebiyet verdiğini, çıkan tartışmada E.D. ve yanındaki Y.D'nin H.S'yi darbettikten sonra olay yerinden uzaklaştığını belirledi.

Ekiplerce yapılan çalışmada, E.D. ve Y.D. evlerinde gözaltına alındı.

İki şüpheli haklarında "kasten yaralama-hakaret-trafik güvenliğini tehlikeye sokma" suçlarından yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada, vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, aracında karısı ve çocuğu da bulunan H.S'nin darp sonucu yüzünden yaralanması, vatandaşların da şüphelilere tepki göstermesi yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler