İstanbul'da dolu sürprizi

İstanbul'da dolu sürprizi

Meteoroloji'nin Marmara Bölgesi için sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısı sonrası İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Çekmeköy ve Sultanbeyli çevresinde dolu yağışı etkili oldu...

Meteoroloji'nin Marmara Bölgesi için sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısı sonrası İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Çekmeköy ve Sultanbeyli çevresinde dolu yağışı etkili oldu. Vatandaşlar araçlarının zarar görmemesi için halı ve battaniyelerle önlem aldı. Çekmeköy'de sürücüler köprü altlarına sığındı.

İstanbul'a mayıs ortasında dolu yağdı. Meteoroloji'nin ani hava değişimi ve şiddetli yağış uyarılarının ardından İstanbul Anadolu Yakası'nda sağanak yağış görüldü.

İstanbul'da dolu sürprizi - 2

Yağmurla birlikte dolu yağışı da başladı.

İstanbul'da dolu sürprizi - 3

Dolu yağışı özellikle de Çekmeköy ve Sultanbeyli çevresinde etkili oldu.

İstanbul'da dolu sürprizi - 4

HALI VE BATTANİYE İLE ÖNLEM

Çekmeköy ve Sultanbeyli çevresinde etkili olan doludan korunmak için bazı vatandaşlar araçlarını halı ve battaniyelerle kapladı.

İstanbul'da dolu sürprizi - 5

SÜRÜCÜLER KÖPRÜ ALTLARINA SIĞINDI

Çekmeköy'de belirli aralıklarla yaklaşık bir saat yağan yağmur ve doluya bazı sürücüler araçlarında, bazıları ise motosiklet üzerinde yakalandı. Araçlarına zarar vermemek ve olası bir kazanın da önüne geçmek için araçlarını köprü altlarına park eden sürücüler köprü altlarında yoğunluk oluşturdu.

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede parçalı yer yer çok bulutlu hava bekleniyor. Bölgede, sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

Bölgedeki sıcaklıklarda önemli bir değişiklik yaşanmaması ve mevsim normalleri civarında olması öngörülüyor.

İstanbul'da dolu sürprizi - 8

Rüzgarın genellikle bölgenin batı ve güneybatı, doğusunda kuzey ile kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler