İstanbul'a yeni taksi teklifi 11. kez reddedildi

İstanbul'a yeni taksi teklifi 11. kez reddedildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kente 5 bin ek taksi planı UKOME'de reddedildi. İBB'nin 5 bin yeni taksi plakası teklifi 11. kez reddedilmiş oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hizmet veren 17 bin taksinin yetersiz olduğunu belirtti.

İBB bu açıklamasının ardından yeni taksi projesi hazırladı. Hazırlanan proje kapsamında 5 bin taksinin hizmete girmesi bekleniyordu.

Ancak bu teklif, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında gündeme geldi ve reddedildi.

11. KEZ REDDEDİLDİ

Daha önce, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında gündeme alınan teklif, 10. kez reddedilmişti.

Yenikapı Etkinlik Alanı, Dr. Mimar Sinan Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen kasım ayı toplantısında yeni taksi teklifi 11. kez oylamaya sunuldu. Toplantıda oylanan 5 bin taksi projesi oy çokluğu ile reddedildi.

Toplantıda konuşan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu şu ifadeleri kullandı;

“Belediye başkanımızın 81 ilde hiçbir örneği olmayan hukuka ve kanunlara aykırı, kimi zaman şirketlere vereceğim, kimi zaman kiralık olarak vereceğim, kimi zaman kendimiz İETT gibi bir şirketle işleteceğimiz dediği 5 bin taksi kiralık artışını federasyon temsilcisi olarak benim dahil haberim yokken, bu tarz açıklamalarını sık sık duyuyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler