İstanbul Sahillerini Denizanası İstila Etti

İstanbul Sahillerini Denizanası İstila Etti

İstanbul'da kaydedilen son dakika görüntüleri sahil şeridindeki ilçelerde vatandaşları tedirgine tti. Avcılar sahilinde binlerce denizanası kıyıya vurdu.

Avcılar sahilinde binlerce denizanası kıyıya vurdu. Kıyıya vuran denizanaları belediye ekipleri tarafından temizlendi. Cinsleri 'Deniz Ciğeri' türünden olduğunu bilinen denizanalarının lodos ve akıntı ile geldiği bilgisine de ulaşıldı. İstanbul'un ilçelerinden Avcılar'da bulunan Ambarlı Sahili'nde, önceki gün binlerce denizanası kıyaya vurdu. Denizanalarının büyüklüğü vatandaşları paniğe sevk etti.

"İNSAN TENİNE DEĞERSE ZEHİRLER"

Denizanası yoğunluğu nedeniyle su yüzünün beyaza büründüğü görüldü. Aralarında zehirli olduğu değerlendirilen denizanalarının da bulunduğu öğrenildi. Uzmanlar tarafından, bu tür denizanalarının insan vücuduna temas etmesi halinde zehirlenmeye yol açabileceği uyarısı yapılıyor.

RAHATSIZLIK VEREN TÜR

İstanbul sahillerini istila eden ve iç kısmı sarı veya koyu renkteki denizanalarının balıkçılara, tekne sahiplerine ve kıyıda balık tutan oltacılara rahatsızlık verdiği kaydedildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler