İsmailağa'ya Bakan Nureddin Nebati'den ziyaret! Böyle paylaşıldı...

İsmailağa'ya Bakan Nureddin Nebati'den ziyaret! Böyle paylaşıldı...

İsmailağa Cemaati merhum lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin vefatı nedeniyle taziye ziyaretleri sürüyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de taziye için İsmailağa'ya ziyarette bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, geçtiğimiz cuma günü toprağa verilen İsmailağa Cemaati merhum lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Hocaefendi'nin vefatı sebebiyle İsmailağa cemaatine bir taziye ziyaretinde bulundu.

Cemaate ait sosyal medya hesaplarından Bakan Nureddin Nebati'nin fotoğrafı, "Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mahmud Efendi Hz’lerinin oğlu Ahmet Ustaosmanoğlu Hocaefendi’ye taziye ziyaretinde bulundu" notuyla paylaşıldı.

İsmailağa Cemaati merhum lideri Mahmud Ustaosmanoğlu'nun cenaze namazına Türkiye ve dünyanın birçok yerinden katılım olmuştu. Cenazeye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yanı sıra bazı bakanlar, birçok ilmi ve siyasi isim de katılmıştı.

İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı'ndan yapılan açıklamada ise, "Ulemadan, resmî erkândan, siyaset ve iş dünyasından ve her kesiminden ziyaretleriyle bizleri mesrur eden kıymetli misafirlere teşekkür ediyoruz." ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler