İsmailağa Cemaati AKP’den bıktı: Fatih’te çare Saadet Partisi sesleri

İsmailağa Cemaati AKP’den bıktı: Fatih’te çare Saadet Partisi sesleri

İstanbul’un Fatih ilçesinde yoğunlaşan İsmail Ağa cemaatinin de artık AK Parti iktidarından yaka silktiği görülürken Saadet Partisi iktidarının ülkeye çare olacağını söyleyenler oldu.

Youtube üzerinden yayın yapan Arif Kocabıyık, İsmail Ağa cemaatinin yoğun olarak bulunduğu Fatih Çarşamba’da bir halk röportajı gerçekleştirdi. Fatih Çarşamba da iktidarın biran önce hükümeti bırakmasını beklerken Çare Saadet Partisi seslerinin yükseldiği görüldü.

Arif Kocabıyık Fatih Çarşamba’da ülkenin ekonomik gidişatını vatandaşlara sordu. Bir çok vatandaş ülke ekonomisinin kötüye gittiğini kabul ettiği halde mikrofona konuşmaktan çekindiği gözlemlendi.

Bir vatandaş “Zengin alan alıyor da fakir mahvoldu. Allah yardımcımız olsun. İyiye gitmiyoruz bir değişim şart” diye konuştu. Başka bir vatandaş ülke ekonomisinin hükümetin gitmesiyle düzeleceğini ifade ederken “İktidar çok kul hakkına giriyor. İnsanlara yazık günah. Gençler hep perişan iş yok güç diye sitem” etti.

"ÇARE SAADET PARTİSİ"

Yönetenlerin biran önce bırakmasını bekliyoruz diyen bir başka vatandaş ise “çare kim sorusuna Temel Karamollaoğlu’nun ve Saadet Partisi cevabını verdi. Ülkeyi refaha kavuşturacak kadroların Saadet Partisi’nde olduğunu belirten vatandaş “Gelinen nokta ortada. Erbakan Hocamızın tırnağı kadar olamadılar. Milli Görüş’ten geldiklerini söylüyorlar ama alakası yok. Gömleği çıkardıktan sonra her şey değişti. Çare Saddet Partisi ve Temel Karamollaoğlu” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler