İsmail Kartal'dan kırmızı kartlar için açıklama

İsmail Kartal'dan kırmızı kartlar için açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor'u 4-3 yendikleri maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu.

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 4-3 yendiği maçtan sonra, sarı lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalar yaptı. maçın son dakikalarında Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın gördüğü kırmızı kartlarla ilgili de konuşan Kartal, "Kırmızı kartlar var. Bunlar nasıl oldu, niçin oldu, daha detaylı konuşmadım oyuncularla" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kayserispor'u 4-3 yendikleri maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu.

Kolay gol yediklerinin altını çizen İsmail Kartal, galip gelmelerinin güzel olduğunu söyledi. Maçın uzatma anlarında Fred ve Mert Hakan Yandaş'ın kırmızı kart gördüğü pozisyonlara da değinen İsmail Kartal, şu ifadeleri kullandı:

"Maça iyi hazırlandık. 2-0 öne geçtik, 2-0'dan sonra 3-4'ü bulup 3 puanı alabilirdik. Devre biterken savunmada anlaşmazlık oldu, 2-1. İkinci yarı 3-1 yaptık, kendi basit hatalarımızdan goller yedik. Böyle basit goller yememeliyiz. 3-3 olunca, ortam da gerildi. Sonucunda 4-3 kazandık, galibiyet güzel ama bu kadar kolay gol yememeliyiz."

Kırmızı kartlarla ilgili açıklama

"3 puan aldık ama biraz hasarlı oldu. 3 puan aldık ama biraz hasarlı oldu. Kırmızı kartlar var. Bunlar nasıl oldu, niçin oldu, daha detaylı konuşmadım oyuncularla. Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlanacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler