İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Altın fiyatları kime ucuz?

İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Altın fiyatları kime ucuz?

Altın fiyatları giderek zayıflıyor... Altın yorumu ile öne çıkan İslam Memiş de gram altın için dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Öte yandan Kapalı Çarşıdan da gram altın için yıl sonu tahmini geldi.

Altın fiyatları son günlerin en kötü seviyesini yaşıyor. Gram altın fiyatı dolar karşısında resmen dibe çakıldı. Gram altın fiyatı saat 17.35 itibariyle 982 TL’den işlem yapıyor. Altın Uzmanı İslam Memiş’ten ise gram altın fiyatı tarafından resmen kafaları karıştıran bir açıklama geldi.

Dolarda soluksuz yükseliş sürerken altın fiyatları ise giderek zayıflıyor. ONS altın fiyatlarında 1.676 dolar desteği kırıldı ve kısa süre bu destekte tutunmaya çalıştı ancak son üç işlem günü bu destek altında kaybını devam ettirdi.

Sık sık altın yorumu yapan İslam Memiş de sosyal medya hesaplarından gram altın için dikkat çeken ifadeler kullandı. İslam Memiş, şunları söyledi:

“Gram altını ekranda 960 gören arkadaş, 960’a satsana. Sat ki, alan kişi de serbest piyasalarda 983’e satsın. Kilosunda 800 $ işçilik var. $ sahipleri topluyor. Neden 800 $ işçilik. Talep var. Ne kadar talep o kadar işçilik. Yakında 1.000 $ geçer.
Altın kime ucuz? Dolar sahiplerine. Şuan dünyada rafineleri kapatan dolar sahipleri, altın ve gümüş stoklarını neden artırıyor? Savaş istiyorlar. Bugün ucuz toplayanlar, yarın “Savaş çıkacak uyarıyoruz” açıklamasını yaptığında çoktan stoklarını doldurmuş olacak.”

KAPALI ÇARŞIDAN ALTIN TAHMİNİ! YIL SONU GRAM ALTIN FİYATI

Öte yandan Kapalı Çarşı kuyumcu esnafı da gram altın fiyatları için yıl sonu tahmini yaptı. Altına yoğun bir talebin olduğunu belirten Kapalı Çarşı kuyumcu esnafı, gram altında yıl sonu fiyatlarının tekrar 1000 TL’nin üzerinde olacağını öngörüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler