İŞKUR Yeni İş İlanları Yayınladı!

İŞKUR Yeni İş İlanları Yayınladı!

Bugüne kadar milyonlarca kişiyi iş sahibi yapan İŞKUR 2021 yılında da güncel iş ilanlarıyla iş arayanların umudu olmaya devam ediyor.

 Türkiye genelinde milyonlarca işvereni ve iş arayanı bir araya getiren İŞKUR’da her gün yeni iş ilanları yayınlanıyor. Her meslek grubundan ve her kademeden iş ilanlarının bulunduğu İŞKUR’da iş arayanlar kendine uygun kriterlerdeki ilanlara başvuru yapabiliyor.

İŞKUR İş İlanları Nasıl Sorgulanır?

İŞKUR üzerinden iş ilanlarını incelemek istiyorsanız İŞKUR kaydının zorunlu olduğunu unutmamalısınız. İŞKUR kaydınızı oluşturduktan sonra güncel İŞKUR iş ilanları listesini ister İŞKUR şubelerinden, ister de İŞKUR “e-şube” üzerinden sorgulayabilirsiniz.
İŞKUR internet şubesi üzerinden güncel iş ilanlarını incelemek için “esube.iskur.gov.tr” adresini ziyaret etmelisiniz. İŞKUR e-şubesinde açık iş ilanları listesini görmek için “İş İlanları” seçeneğine tıklamalısınız. Açık iş ilanları sayfasında size en uygun olan güncel iş ilanlarını görebilmek için;

  • Çalışma Yeri(Yurtiçi/Yurtdışı),
  • Ülke,
  • İl ve ilçe,
  • İlan no(belirli ilan durumunu görmek için),
  • İlan tarihi,
  • Meslek,
  • Öğrenim durumu,
  • İşyeri türü(özel, kamu, yabancı işveren ve bireysel işveren),
  • Engellilik durumu(varsa),
  • Vardiya(isteğe bağlı),
  • İşyeri unvanı(isteğe bağlı) kısımlarını doldurmanız/seçmeniz gerekiyor.

Bu bilgileri girdikten sonra sizin için en uygun İŞKUR açık iş ilanları listesini görüntüleyebilirsiniz.

Gölcük Tersanesi İŞKUR 565 İşçi Alım İlanı

Kamu ve özel sektöre kuruluşları tarafından iş ilanlarının yayınlandığı İŞKUR’da Gölcük Tersanesi Komutanlığı tarafından işçi alım ilanı açıldı. İŞKUR Gölcük Tersanesi iş ilanı ile 565 işçi alımı gerçekleştirecek. 2 Temmuz itibariyle başlayan başvurular en son 6 temmuz 2021 tarihine kadar devam edecek.
Başvurular için aranan şartlar ise 18 yaşını doldurmuş olmak ve 36 yaşından gün almamış olmak geliyor. Gölcük Tersanesi İŞKUR iş ilanı ile elektronikçi, inşaatçı, boyacı, armador, dökümcü, elektrikçi, elektronikçi, frezeci gibi 29 farklı meslek grubundan toplam 565 kişilik alım gerçekleştirecek.

İŞKUR BİM 3500 TL’ye Personel Alım İlanı

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden BİM, belirli dönemlerde İŞKUR üzerinden güncel iş ilanı açıyor. 1 Temmuz’daki yeni normalleşme dönemiyle birlikte BİM oluşan yeni personel ihtiyacını karşılamak için 3500 TL maaşla İŞKUR iş ilanı açtı. BİM tarafından açılan iş ilanı çerçevesinde personel alımı “Market Personeli” ve “İdari Personel” olarak farklı kademe ve pozisyonlar için gerçekleştirilecek. BİM İŞKUR iş ilanı başvuru şartları ise sosyal ilişkilerin iyi olması, güler yüzlü olması, askerliğini yapmış olmak(erkekler için) gibi genel şartların dışında başvuru yapılacak pozisyona göre eğitim, uzmanlık gibi kriterler değişiklik gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler